11 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Verblijf in Avignon in de buurt van het Pausenpaleis
Verblijf in Avignon in de buurt van het Pausenpaleis - 2
Verblijf in Avignon in de buurt van het Pausenpaleis - 3
Verblijf in Avignon in de buurt van het Pausenpaleis - 4
Verblijf in Avignon in de buurt van het Pausenpaleis - 5
Verblijf in Avignon in de buurt van het Pausenpaleis (Ref. 303327)
Avignon, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard studio Een residentie in Avignon voor een comfortabel verblijf in hartje Provence. Appart'hotel Les Cordeliers, met 19e-eeuws architecturaal kader, in het centrum van deze oude historische stad, onthaalt u graag een of meer nachten voor een verblijf in e...
Inbegrepen in de prijs :
Maaltijd Volgens beschrijving
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 25 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Weekend in Avignon - 3* - 1
Weekend in Avignon - 3* - 2
Weekend in Avignon - 3* - 3
Weekend in Avignon - 3* - 4
Weekend in Avignon - 3* - 5
Weekend in Avignon - 3* (Ref. 331293)
Avignon, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt Ontdek alle geheimen van de Camargue en de Luberon in één weekend rust en ontspanning in het zuiden van Frankrijk. Het hotel Inter-Hotel Calendal ligt in Avignon, de stad van de Paus en vol met beroemde plaatsen. Dit etablissement is zeer verleidelijk vanwege haar ligging ten opzichte van het gebied Sorgues en de bergen van de Vaubluse, het dorp Roussillon, beroemd om haar okerrotsen, de Alpilles, saint Remy de Provence, les Baux de Provence... U zult logeren in een ruime kamer die goed is ingericht en een groot raam bevat om de zon binnen te laten komen. Indien u op de begane grond logeert heeft u tevens een uitgang op de tuin. Geniet tevens van een zonnige keuken in het restaurant "La Table d'Eve". De chef beidt u een zeer kleurvolle huisgemaakte kaart aan bestaande uit regionale traditionele specialiteiten. Het terras dat geopend is tussen april en half oktober is de ideale plek om te genieten in de schaduw van de pergola. Of neem een duik in het verwarmde buitenzwembad dat omringd is door ligbedden en overlopende randen heeft.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 45 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Weekend met wijnproeverij in Avignon - 3* - 1
Weekend met wijnproeverij in Avignon - 3* - 2
Weekend met wijnproeverij in Avignon - 3* - 3
Weekend met wijnproeverij in Avignon - 3* - 4
Weekend met wijnproeverij in Avignon - 3* - 5
Weekend met wijnproeverij in Avignon - 3* (Ref. 302218)
Avignon, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Proeverij Ontdek alle geheimen van de Camargue en de Luberon in één weekend rust en ontspanning in het zuiden van Frankrijk. Het hotel Inter-Hotel Calendal ligt in Avignon, de stad van de Paus en vol met beroemde plaatsen. Dit etablissement is zeer verleidelijk vanwege haar ligging ten opzichte van het gebied Sorgues en de bergen van de Vaubluse, het dorp Roussillon, beroemd om haar okerrotsen, de Alpilles, saint Remy de Provence, les Baux de Provence... U zult logeren in een ruime kamer die goed is ingericht en een groot raam bevat om de zon binnen te laten komen. Indien u op de begane grond logeert heeft u tevens een uitgang op de tuin. Geniet tevens van een zonnige keuken in het restaurant "La Table d'Eve". De chef beidt u een zeer kleurvolle huisgemaakte kaart aan bestaande uit regionale traditionele specialiteiten. Het terras dat geopend is tussen april en half oktober is de ideale plek om te genieten in de schaduw van de pergola. Of neem een duik in het verwarmde buitenzwembad dat omringd is door ligbedden en overlopende randen heeft.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 56 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Charmante trip naar Avignon - 4* - 1
Charmante trip naar Avignon - 4* - 2
Charmante trip naar Avignon - 4* - 3
Charmante trip naar Avignon - 4* - 4
Charmante trip naar Avignon - 4* - 5
-18%
Charmante trip naar Avignon - 4* (Ref. 302798)
Avignon, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Traditionele tweepersoonskamer + Met stadszicht + Ontbijt + Upgrade Het in Avignon vlakbij het Palais des Papes gelegen 3-sterren Hôtel de l'Horloge is een sfeervol hotel dat behoort tot de Hôtels Ocre et Azur keten. Het hotel verwelkomt u in het centrum van deze historische en toeristische stad. De comfortabele kamers in warme kleuren, met linnen drapering en stijlvol meubilair, bevinden zich in een 19e eeuws gebouw. Sommige van de kamers met terras hebben een panoramisch uitzicht op het Palais des Papes en omgeving, andere op de stad.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-18%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 78 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 96
Bekijk
Weekend met wijnproeverij in het wijnhuis van Brotte in de buurt van Avignon - 4* - 1
Weekend met wijnproeverij in het wijnhuis van Brotte in de buurt van Avignon - 4* - 2
Weekend met wijnproeverij in het wijnhuis van Brotte in de buurt van Avignon - 4* - 3
Weekend met wijnproeverij in het wijnhuis van Brotte in de buurt van Avignon - 4* - 4
Weekend met wijnproeverij in het wijnhuis van Brotte in de buurt van Avignon - 4* - 5
-21%
Weekend met wijnproeverij in het wijnhuis van Brotte in de buurt van Avignon - 4* (Ref. 336914)
Avignon, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot museum + Fles inbegrepen Ga terug in de tijd tijdens een historisch en cultureel weekend Avignon, in het hart van de Provence. Het Novotel Avignon Centre heeft een ideale ligging in het centrum van de stad, net buiten de muren aan een rustige straat. De hotelkamers zijn licht, functioneel en modern ingericht. Rust heerlijk uit met een drankje op de Mediterraanse patio, om vervolgens in het restaurant te genieten van moderne seizoensgerechten. Profiteer van het mooie buitenzwembad van het hotel, waar u heerlijk kunt relaxen op een ligbed met parasol na een dagje rondslenteren in Avignon. Voor optimale ontspanning kunt u het hele jaar door gebruikmaken van de spa met een bains à remous, hamam en sauna. Trakteer uzelf (tegen een toeslag) op een gezichts- of lichaamsbehandeling, uitgevoerd door onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Breng tijdens uw weekendje weg een bezoek aan de stad met zijn beroemde Palais des Papes, en wanneer u nog tijd over heeft, is een kijkje in de omgeving ook zeker de moeite waard. In de Lubéron vindt u tal van pittoreske dorpjes, en in de Camargue kunt u genieten van een schitterend ongerept landschap. Bewonder de vlaktes van de Vaucluse en de hoogtes van de Dentelles de Montmirail en de Mont Ventoux.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-21%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 86 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 109
Bekijk
Proeverij van de keuken van Avignon - 4* - 1
Proeverij van de keuken van Avignon - 4* - 2
Proeverij van de keuken van Avignon - 4* - 3
Proeverij van de keuken van Avignon - 4* - 4
Proeverij van de keuken van Avignon - 4* - 5
-18%
Proeverij van de keuken van Avignon - 4* (Ref. 302323)
Avignon, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Welkomstdrankje Het hotel biedt een warme en moderne omgeving op slechts een paar minuten lopen van de Pont d'Avignon en het Palais des Papes. Het etablissement bied je een welkomstdrankje voor een toast op een verblijf vol ontdekkingen! De bistro Gabin biedt je de mogelijkheid om het beste van de Avignon keuken te proeven in een ontspannen omgeving!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-18%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 87 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 107
Bekijk
Relaxweekend in Avignon - 4* - 1
Relaxweekend in Avignon - 4* - 2
Relaxweekend in Avignon - 4* - 3
Relaxweekend in Avignon - 4* - 4
Relaxweekend in Avignon - 4* - 5
Relaxweekend in Avignon - 4* (Ref. 303996)
Avignon, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Ga terug in de tijd tijdens een historisch en cultureel weekend Avignon, in het hart van de Provence. Het Novotel Avignon Centre heeft een ideale ligging in het centrum van de stad, net buiten de muren aan een rustige straat. De hotelkamers zijn licht, functioneel en modern ingericht. Rust heerlijk uit met een drankje op de Mediterraanse patio, om vervolgens in het restaurant te genieten van moderne seizoensgerechten. Profiteer van het mooie buitenzwembad van het hotel, waar u heerlijk kunt relaxen op een ligbed met parasol na een dagje rondslenteren in Avignon. Voor optimale ontspanning kunt u het hele jaar door gebruikmaken van de spa met een bains à remous, hamam en sauna. Trakteer uzelf (tegen een toeslag) op een gezichts- of lichaamsbehandeling, uitgevoerd door onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Breng tijdens uw weekendje weg een bezoek aan de stad met zijn beroemde Palais des Papes, en wanneer u nog tijd over heeft, is een kijkje in de omgeving ook zeker de moeite waard. In de Lubéron vindt u tal van pittoreske dorpjes, en in de Camargue kunt u genieten van een schitterend ongerept landschap. Bewonder de vlaktes van de Vaucluse en de hoogtes van de Dentelles de Montmirail en de Mont Ventoux.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 94 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Designuitje naar Avignon - 4* - 1
Designuitje naar Avignon - 4* - 2
Designuitje naar Avignon - 4* - 3
Designuitje naar Avignon - 4* - 4
Designuitje naar Avignon - 4* - 5
-13%
Designuitje naar Avignon - 4* (Ref. 321178)
Avignon, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt Ga terug in de tijd tijdens een historisch en cultureel weekend Avignon, in het hart van de Provence. Het Novotel Avignon Centre heeft een ideale ligging in het centrum van de stad, net buiten de muren aan een rustige straat. De hotelkamers zijn licht, functioneel en modern ingericht. Rust heerlijk uit met een drankje op de Mediterraanse patio, om vervolgens in het restaurant te genieten van moderne seizoensgerechten. Profiteer van het mooie buitenzwembad van het hotel, waar u heerlijk kunt relaxen op een ligbed met parasol na een dagje rondslenteren in Avignon. Voor optimale ontspanning kunt u het hele jaar door gebruikmaken van de spa met een bains à remous, hamam en sauna. Trakteer uzelf (tegen een toeslag) op een gezichts- of lichaamsbehandeling, uitgevoerd door onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Breng tijdens uw weekendje weg een bezoek aan de stad met zijn beroemde Palais des Papes, en wanneer u nog tijd over heeft, is een kijkje in de omgeving ook zeker de moeite waard. In de Lubéron vindt u tal van pittoreske dorpjes, en in de Camargue kunt u genieten van een schitterend ongerept landschap. Bewonder de vlaktes van de Vaucluse en de hoogtes van de Dentelles de Montmirail en de Mont Ventoux.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-13%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 101 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 117
Bekijk
Camping du Pont d'Avignon, 4* - 1
Camping du Pont d'Avignon, 4* - 2
Camping du Pont d'Avignon, 4* - 3
Camping du Pont d'Avignon, 4* - 4
Camping du Pont d'Avignon, 4* - 5
Camping du Pont d'Avignon, 4* (Ref. 273182)
Avignon, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Pont d'Avignon ligt op een steenworp afstand van de beroemde brug van Pont d'Avignon. In het hart van een bosrijke omgeving en omzoomd door de rivier, geniet u van het buitenzwembad met tegenstroomzwemmen, whirlpool en peuterbad. Tijdens de zomerschoolvakanties worden er concertavonden georganiseerd en kunnen 4- tot 12-jarigen twee keer per week deelnemen aan activiteiten die door het team van de camping worden georganiseerd. Voor nog meer gezellige momenten gaat er niets boven een spelletje jeu de boules of een partijtje tennis voor het hele gezin. Ter plaatse kunt u uw boodschappen doen in de minimarkt, uw ansichtkaarten schrijven op het terras en de levendige zomeravonden bijwonen in het bar-restaurant. Een gratis pendeldienst over de rivier brengt u van de camping naar het centrum van de stad, ideaal voor een snelle tocht naar de stad van de pausen.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad kindvriendelijk Sportveld Beddengoed
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 122 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Wellnessweekend met massage in Avignon - 4* - 1
Wellnessweekend met massage in Avignon - 4* - 2
Wellnessweekend met massage in Avignon - 4* - 3
Wellnessweekend met massage in Avignon - 4* - 4
Wellnessweekend met massage in Avignon - 4* - 5
Wellnessweekend met massage in Avignon - 4* (Ref. 316504)
Avignon, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Ga terug in de tijd tijdens een historisch en cultureel weekend Avignon, in het hart van de Provence. Het Novotel Avignon Centre heeft een ideale ligging in het centrum van de stad, net buiten de muren aan een rustige straat. De hotelkamers zijn licht, functioneel en modern ingericht. Rust heerlijk uit met een drankje op de Mediterraanse patio, om vervolgens in het restaurant te genieten van moderne seizoensgerechten. Profiteer van het mooie buitenzwembad van het hotel, waar u heerlijk kunt relaxen op een ligbed met parasol na een dagje rondslenteren in Avignon. Voor optimale ontspanning kunt u het hele jaar door gebruikmaken van de spa met een bains à remous, hamam en sauna. Trakteer uzelf (tegen een toeslag) op een gezichts- of lichaamsbehandeling, uitgevoerd door onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Breng tijdens uw weekendje weg een bezoek aan de stad met zijn beroemde Palais des Papes, en wanneer u nog tijd over heeft, is een kijkje in de omgeving ook zeker de moeite waard. In de Lubéron vindt u tal van pittoreske dorpjes, en in de Camargue kunt u genieten van een schitterend ongerept landschap. Bewonder de vlaktes van de Vaucluse en de hoogtes van de Dentelles de Montmirail en de Mont Ventoux.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 164 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Ontspannend uitje in Avignon met duobehandeling van 50 minuten en spa-circuit - 4* - 1
Ontspannend uitje in Avignon met duobehandeling van 50 minuten en spa-circuit - 4* - 2
Ontspannend uitje in Avignon met duobehandeling van 50 minuten en spa-circuit - 4* - 3
Ontspannend uitje in Avignon met duobehandeling van 50 minuten en spa-circuit - 4* - 4
Ontspannend uitje in Avignon met duobehandeling van 50 minuten en spa-circuit - 4* - 5
Ontspannend uitje in Avignon met duobehandeling van 50 minuten en spa-circuit - 4* (Ref. 302546)
Avignon, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Massage + Toegang tot de spa Ga terug in de tijd tijdens een historisch en cultureel weekend Avignon, in het hart van de Provence. Het Novotel Avignon Centre heeft een ideale ligging in het centrum van de stad, net buiten de muren aan een rustige straat. De hotelkamers zijn licht, functioneel en modern ingericht. Rust heerlijk uit met een drankje op de Mediterraanse patio, om vervolgens in het restaurant te genieten van moderne seizoensgerechten. Profiteer van het mooie buitenzwembad van het hotel, waar u heerlijk kunt relaxen op een ligbed met parasol na een dagje rondslenteren in Avignon. Voor optimale ontspanning kunt u het hele jaar door gebruikmaken van de spa met een bains à remous, hamam en sauna. Trakteer uzelf (tegen een toeslag) op een gezichts- of lichaamsbehandeling, uitgevoerd door onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Breng tijdens uw weekendje weg een bezoek aan de stad met zijn beroemde Palais des Papes, en wanneer u nog tijd over heeft, is een kijkje in de omgeving ook zeker de moeite waard. In de Lubéron vindt u tal van pittoreske dorpjes, en in de Camargue kunt u genieten van een schitterend ongerept landschap. Bewonder de vlaktes van de Vaucluse en de hoogtes van de Dentelles de Montmirail en de Mont Ventoux.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 183 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk