6 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
meest verkocht
Natuur en zon in Parc des Alpilles - 3*
Natuur en zon in Parc des Alpilles - 3* - 2
Natuur en zon in Parc des Alpilles - 3* - 3
Natuur en zon in Parc des Alpilles - 3* - 4
Natuur en zon in Parc des Alpilles - 3* - 5
-20%
Natuur en zon in Parc des Alpilles - 3* (Ref. 302194)
Saint Remy De Provence, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard appartement + Met tuinzicht In Parc des Alpilles opent dit typisch Provençaalse landhuis zijn deuren voor een heerlijk weekend omringd door de Mediterraanse vegetatie. Lekker relaxen aan het mooie buitenzwembad, dat in het seizoen is geopend, of verken de prachtige omgeving op de fiets. Duik in het hart van de Alpilles en de Camargue, twee plekken waar je gegarandeerd het ultieme vakantiegevoel krijgt!
Inbegrepen in de prijs :
Maaltijd Volgens beschrijving
-20%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 39 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 49
Bekijk
meest verkocht
Luxe ontspanningsweekend in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 1
Luxe ontspanningsweekend in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 2
Luxe ontspanningsweekend in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 3
Luxe ontspanningsweekend in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 4
Luxe ontspanningsweekend in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 5
-13%
Luxe ontspanningsweekend in Saint-Rémy-de-Provence - 5* (Ref. 311625)
Saint Remy De Provence, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Kies deze rustige en zonnige bestemming in de buurt van Saint-Rémy-de-Provence en Baux de Provence, twee schitterende pittoreske plaatsjes, de ene aan de voet van natuurpark de Alpilles, de andere uitgeroepen tot één van de mooiste dorpjes van Frankrijk. Deze plek, gelegen in de 'Triangle d'Or', wordt beschouwd als het centrum van de Provence. Op deze magische bestemming waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt, begrijp je al gauw waarom zoveel beroemde persoonlijkheden zo nauw zijn verbonden aan deze pittoreske Provençaalse dorpjes, rijk aan cultuur en natuur. Het luxe, met 5 sterren bekroonde Hôtel Le Vallon de Valrugues & Spa ligt in een rustige omgeving, op 600 meter van het centrum van Saint-Rémy, en is de ideale uitvalsbasis om al het moois van de Provence te ontdekken. De comfortabele en complete kamers zijn ingericht in een moderne en verfijnde stijl. Het restaurant van het hotel beschikt over een keuken waar creativiteit en traditie op een bijzondere manier samengaan. Geniet van de spa van 500 m², 'la maison d'Ennea', met gratis toegang tot het verwarmde binnenbad en buitenbad, de hamam, de sauna en de bains à remous. Nieuw sinds 2014: vanaf het voorjaar van 2014 staat de een nieuwe chef-kok Thibaut Serin Moulin aan het roer in de keuken van gastronomisch restaurant Valrugues in Hôtel le Vallon de Valrugues & Spa. Zijn traditionele manier van koken is doorspekt met verse en lokale producten uit de streek. Deze voormalige 'chef de cuisine' van restaurant Château de Courcelles is onderscheiden met 1 Michelinster onder de 'Relais & Châteaux' van 2006 tot 2014, en beschikt over een indrukwekkende carrière. Van de tafel van de premier tot die van Anne-Sophie Pic in Valence, bekroond met 3 Michelinsterren, tot Lucas Carton en het Plaza-Athénée onder leiding van de met 2 Michelinsterren bekroonde Eric Briffard, heeft deze chef-kok samengewerkt met de grote namen in de moderne gastronomie, en heeft onder hun vleugels een wereld van kennis opgedaan. Gastronomisch restaurant Valrugues is elke dag geopend voor de lunch en het diner. Openingstijden: van 12.15 tot 13.45 uur voor de lunch / Van 19.30 tot 21.30 uur voor het diner.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-13%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 133 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 154
Bekijk
Ontspan in de Provence en ontdek de Archeologische Site van Glanum - 5* - 1
Ontspan in de Provence en ontdek de Archeologische Site van Glanum - 5* - 2
Ontspan in de Provence en ontdek de Archeologische Site van Glanum - 5* - 3
Ontspan in de Provence en ontdek de Archeologische Site van Glanum - 5* - 4
Ontspan in de Provence en ontdek de Archeologische Site van Glanum - 5* - 5
Ontspan in de Provence en ontdek de Archeologische Site van Glanum - 5* (Ref. 329586)
Saint Remy De Provence, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Bezoek + Toegang tot de spa Kies deze rustige en zonnige bestemming in de buurt van Saint-Rémy-de-Provence en Baux de Provence, twee schitterende pittoreske plaatsjes, de ene aan de voet van natuurpark de Alpilles, de andere uitgeroepen tot één van de mooiste dorpjes van Frankrijk. Deze plek, gelegen in de 'Triangle d'Or', wordt beschouwd als het centrum van de Provence. Op deze magische bestemming waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt, begrijp je al gauw waarom zoveel beroemde persoonlijkheden zo nauw zijn verbonden aan deze pittoreske Provençaalse dorpjes, rijk aan cultuur en natuur. Het luxe, met 5 sterren bekroonde Hôtel Le Vallon de Valrugues & Spa ligt in een rustige omgeving, op 600 meter van het centrum van Saint-Rémy, en is de ideale uitvalsbasis om al het moois van de Provence te ontdekken. De comfortabele en complete kamers zijn ingericht in een moderne en verfijnde stijl. Het restaurant van het hotel beschikt over een keuken waar creativiteit en traditie op een bijzondere manier samengaan. Geniet van de spa van 500 m², 'la maison d'Ennea', met gratis toegang tot het verwarmde binnenbad en buitenbad, de hamam, de sauna en de bains à remous. Nieuw sinds 2014: vanaf het voorjaar van 2014 staat de een nieuwe chef-kok Thibaut Serin Moulin aan het roer in de keuken van gastronomisch restaurant Valrugues in Hôtel le Vallon de Valrugues & Spa. Zijn traditionele manier van koken is doorspekt met verse en lokale producten uit de streek. Deze voormalige 'chef de cuisine' van restaurant Château de Courcelles is onderscheiden met 1 Michelinster onder de 'Relais & Châteaux' van 2006 tot 2014, en beschikt over een indrukwekkende carrière. Van de tafel van de premier tot die van Anne-Sophie Pic in Valence, bekroond met 3 Michelinsterren, tot Lucas Carton en het Plaza-Athénée onder leiding van de met 2 Michelinsterren bekroonde Eric Briffard, heeft deze chef-kok samengewerkt met de grote namen in de moderne gastronomie, en heeft onder hun vleugels een wereld van kennis opgedaan. Gastronomisch restaurant Valrugues is elke dag geopend voor de lunch en het diner. Openingstijden: van 12.15 tot 13.45 uur voor de lunch / Van 19.30 tot 21.30 uur voor het diner.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 129 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Camping du Mas de Nicolas, 4* - 1
Camping du Mas de Nicolas, 4* - 2
Camping du Mas de Nicolas, 4* - 3
Camping du Mas de Nicolas, 4* - 4
Camping du Mas de Nicolas, 4* - 5
Camping du Mas de Nicolas, 4* (Ref. 316183)
Saint Remy De Provence, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Mas de Nicolas is gelegen in het hart van een bosrijk park in de buurt van Saint Rémy de Provence. Het verwelkomt vakantiegangers in een natuurlijke, rustige en groene omgeving. Het beschikt over een zwemparadijs met een verwarmd zwembad dat geopend is van april tot september. Om uw conditie te verbeteren kunt u terecht in de fitnessruimte met fietsen en loopbanden. Er zijn tafeltennistafels en een petanquebaan. Wandelen en sightseeing staan ook op het programma. Het hotel organiseert dansavonden met themamaaltijden voor een moment van ontmoeting en gezelligheid. Brood en gebak zijn verkrijgbaar vanaf april. Ter plaatse vindt u een bar en een restaurant waar u meeneemmaaltijden kunt krijgen of ter plaatse: pizza's, kip of friet. U heeft ook toegang tot de verschillende winkels in de buurt. Voor uw welzijn kunt u genieten van de jacuzzi en de balneoruimte. Wi-Fi-toegang is beschikbaar.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Sauna - Hammam Fitnesszaal Parking Dieren toegelaten
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 174 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Ontspanning en gastronomie in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 1
Ontspanning en gastronomie in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 2
Ontspanning en gastronomie in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 3
Ontspanning en gastronomie in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 4
Ontspanning en gastronomie in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 5
-11%
Ontspanning en gastronomie in Saint-Rémy-de-Provence - 5* (Ref. 304686)
Saint Remy De Provence, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Kies deze rustige en zonnige bestemming in de buurt van Saint-Rémy-de-Provence en Baux de Provence, twee schitterende pittoreske plaatsjes, de ene aan de voet van natuurpark de Alpilles, de andere uitgeroepen tot één van de mooiste dorpjes van Frankrijk. Deze plek, gelegen in de 'Triangle d'Or', wordt beschouwd als het centrum van de Provence. Op deze magische bestemming waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt, begrijp je al gauw waarom zoveel beroemde persoonlijkheden zo nauw zijn verbonden aan deze pittoreske Provençaalse dorpjes, rijk aan cultuur en natuur. Het luxe, met 5 sterren bekroonde Hôtel Le Vallon de Valrugues & Spa ligt in een rustige omgeving, op 600 meter van het centrum van Saint-Rémy, en is de ideale uitvalsbasis om al het moois van de Provence te ontdekken. De comfortabele en complete kamers zijn ingericht in een moderne en verfijnde stijl. Het restaurant van het hotel beschikt over een keuken waar creativiteit en traditie op een bijzondere manier samengaan. Geniet van de spa van 500 m², 'la maison d'Ennea', met gratis toegang tot het verwarmde binnenbad en buitenbad, de hamam, de sauna en de bains à remous. Nieuw sinds 2014: vanaf het voorjaar van 2014 staat de een nieuwe chef-kok Thibaut Serin Moulin aan het roer in de keuken van gastronomisch restaurant Valrugues in Hôtel le Vallon de Valrugues & Spa. Zijn traditionele manier van koken is doorspekt met verse en lokale producten uit de streek. Deze voormalige 'chef de cuisine' van restaurant Château de Courcelles is onderscheiden met 1 Michelinster onder de 'Relais & Châteaux' van 2006 tot 2014, en beschikt over een indrukwekkende carrière. Van de tafel van de premier tot die van Anne-Sophie Pic in Valence, bekroond met 3 Michelinsterren, tot Lucas Carton en het Plaza-Athénée onder leiding van de met 2 Michelinsterren bekroonde Eric Briffard, heeft deze chef-kok samengewerkt met de grote namen in de moderne gastronomie, en heeft onder hun vleugels een wereld van kennis opgedaan. Gastronomisch restaurant Valrugues is elke dag geopend voor de lunch en het diner. Openingstijden: van 12.15 tot 13.45 uur voor de lunch / Van 19.30 tot 21.30 uur voor het diner.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren Slaapkamer
-11%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 207 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 235
Bekijk
Wellnessweekend inclusief diner en behandelingen in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 1
Wellnessweekend inclusief diner en behandelingen in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 2
Wellnessweekend inclusief diner en behandelingen in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 3
Wellnessweekend inclusief diner en behandelingen in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 4
Wellnessweekend inclusief diner en behandelingen in Saint-Rémy-de-Provence - 5* - 5
-13%
Wellnessweekend inclusief diner en behandelingen in Saint-Rémy-de-Provence - 5* (Ref. 305199)
Saint Remy De Provence, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Massage + Toegang tot de spa + Romantische sfeer Kies deze rustige en zonnige bestemming in de buurt van Saint-Rémy-de-Provence en Baux de Provence, twee schitterende pittoreske plaatsjes, de ene aan de voet van natuurpark de Alpilles, de andere uitgeroepen tot één van de mooiste dorpjes van Frankrijk. Deze plek, gelegen in de 'Triangle d'Or', wordt beschouwd als het centrum van de Provence. Op deze magische bestemming waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt, begrijp je al gauw waarom zoveel beroemde persoonlijkheden zo nauw zijn verbonden aan deze pittoreske Provençaalse dorpjes, rijk aan cultuur en natuur. Het luxe, met 5 sterren bekroonde Hôtel Le Vallon de Valrugues & Spa ligt in een rustige omgeving, op 600 meter van het centrum van Saint-Rémy, en is de ideale uitvalsbasis om al het moois van de Provence te ontdekken. De comfortabele en complete kamers zijn ingericht in een moderne en verfijnde stijl. Het restaurant van het hotel beschikt over een keuken waar creativiteit en traditie op een bijzondere manier samengaan. Geniet van de spa van 500 m², 'la maison d'Ennea', met gratis toegang tot het verwarmde binnenbad en buitenbad, de hamam, de sauna en de bains à remous. Nieuw sinds 2014: vanaf het voorjaar van 2014 staat de een nieuwe chef-kok Thibaut Serin Moulin aan het roer in de keuken van gastronomisch restaurant Valrugues in Hôtel le Vallon de Valrugues & Spa. Zijn traditionele manier van koken is doorspekt met verse en lokale producten uit de streek. Deze voormalige 'chef de cuisine' van restaurant Château de Courcelles is onderscheiden met 1 Michelinster onder de 'Relais & Châteaux' van 2006 tot 2014, en beschikt over een indrukwekkende carrière. Van de tafel van de premier tot die van Anne-Sophie Pic in Valence, bekroond met 3 Michelinsterren, tot Lucas Carton en het Plaza-Athénée onder leiding van de met 2 Michelinsterren bekroonde Eric Briffard, heeft deze chef-kok samengewerkt met de grote namen in de moderne gastronomie, en heeft onder hun vleugels een wereld van kennis opgedaan. Gastronomisch restaurant Valrugues is elke dag geopend voor de lunch en het diner. Openingstijden: van 12.15 tot 13.45 uur voor de lunch / Van 19.30 tot 21.30 uur voor het diner.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren Dubbele kamer
-13%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 264 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 305
Bekijk