3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Romantiek met champagne in de Franse regio Alpes-de-Haute-Provence - 4*
Romantiek met champagne in de Franse regio Alpes-de-Haute-Provence - 4* - 2
Romantiek met champagne in de Franse regio Alpes-de-Haute-Provence - 4* - 3
Romantiek met champagne in de Franse regio Alpes-de-Haute-Provence - 4* - 4
Romantiek met champagne in de Franse regio Alpes-de-Haute-Provence - 4* - 5
-36%
Romantiek met champagne in de Franse regio Alpes-de-Haute-Provence - 4* (Ref. 301165)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Massage + Fles champagne + Zwembad De Bastide du Calalou ligt tussen de Provence en de Alpen in niet ver van het dorp Moissac-Bellevue in het regionale park van de Verdon. Het hotel verwelkomt u in een charmant kader met de natuur aan uw voeten. Het hotel telt 31 elegante kamers die allen goed geëquipeerd zijn en uitkijken op het regionale park van de Verdon. U kunt lunchen en dineren in het restaurant van het hotel, onder de veranda of op het terras. Het restaurant biedt u een regionale keuken aan met de nadruk op lokale en biologische producten.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-36%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 90 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 142
Bekijk
Culinair weekend in Zuid-Frankrijk - 4* - 1
Culinair weekend in Zuid-Frankrijk - 4* - 2
Culinair weekend in Zuid-Frankrijk - 4* - 3
Culinair weekend in Zuid-Frankrijk - 4* - 4
Culinair weekend in Zuid-Frankrijk - 4* - 5
-17%
Culinair weekend in Zuid-Frankrijk - 4* (Ref. 304129)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Diner inbegrepen + Zwembad De Bastide du Calalou ligt tussen de Provence en de Alpen in niet ver van het dorp Moissac-Bellevue in het regionale park van de Verdon. Het hotel verwelkomt u in een charmant kader met de natuur aan uw voeten. Het hotel telt 31 elegante kamers die allen goed geëquipeerd zijn en uitkijken op het regionale park van de Verdon. U kunt lunchen en dineren in het restaurant van het hotel, onder de veranda of op het terras. Het restaurant biedt u een regionale keuken aan met de nadruk op lokale en biologische producten.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren
-17%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 118 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 143
Bekijk
Camping Saint Lazare, 3* - 1
Camping Saint Lazare, 3* - 2
Camping Saint Lazare, 3* - 3
Camping Saint Lazare, 3* - 4
Camping Saint Lazare, 3* - 5
Camping Saint Lazare, 3* (Ref. 288766)
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Maeva Escapades Saint Lazare ligt in het hart van de Provence, vlakbij het Lac de Ste Croix en de Gorges du Verdon. Het is een familiecamping waar het elk jaar goed toeven is. Zet koers naar AUPS, de hoofdstad van de Haut-Var, op uw 3-sterren camping voor een geslaagde vakantie onder de zon van de Provence. U kunt gaan zwemmen in het verwarmde buitenzwembad, alleen in het hoogseizoen geopend voor vakantiegangers, zonder dat u de camping hoeft te verlaten. De camping biedt volop animatie voor het hele gezin! Zwembadfeestjes, toernooien, karaoke, schuimparty's... Op Camping Saint Lazare hoef je je geen moment te vervelen. Er is ook een bar en snackbar op de camping. Op 15 minuten van het meer van Sainte Croix en 30 minuten van de Gorges de l'VERDON kun je met je gezin of met vrienden talloze watersporten en wildwateractiviteiten beoefenen. Je ontdekt een prachtige streek met vele landschappen en kleuren, van het lavendelblauw van het plateau van Valensole tot het smaragdgroen van de Verdon.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Sportveld TV Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 123 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk