3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Puur genot in hartje Ardennen met toegang tot de spa - 4*
Puur genot in hartje Ardennen met toegang tot de spa - 4* - 2
Puur genot in hartje Ardennen met toegang tot de spa - 4* - 3
Puur genot in hartje Ardennen met toegang tot de spa - 4* - 4
Puur genot in hartje Ardennen met toegang tot de spa - 4* - 5
-30%
Puur genot in hartje Ardennen met toegang tot de spa - 4* (Ref. 305953)
Houffalize, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Toegang tot de spa + Welkomstdrankje Dit charmante viersterrenhotel is gelegen in het hartje van de Ardennen. Met z'n tuinterras aan de oever van de Ourthe, is het een plaats waar rust en genieten zich verenigen.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-30%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 77 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 110
Bekijk
3 Nachten aan de oever van de Ourthe in Houffalize - 4* - 1
3 Nachten aan de oever van de Ourthe in Houffalize - 4* - 2
3 Nachten aan de oever van de Ourthe in Houffalize - 4* - 3
3 Nachten aan de oever van de Ourthe in Houffalize - 4* - 4
3 Nachten aan de oever van de Ourthe in Houffalize - 4* - 5
-18%
3 Nachten aan de oever van de Ourthe in Houffalize - 4* (Ref. 316503)
Houffalize, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Proeverij + Toegang tot de spa + Welkomstdrankje Aan de rand van het pittoreske en door bossen omgeven plaatsje Houffalize ligt het prachtig vernieuwde 4-sterren hotel du Commerce. Een ideaal adres voor een actief en/of gastronomisch Ardennen-weekend. Dit in het hart van de Ardennen gelegen stadje is enig in zijn soort. Het heeft geen enkel stoplicht en ook de parkeermeter is er nog niet uitgevonden. Wel is er een enorm aanbod aan ontspanningsmogelijkheden. Op de wildwaterrivier de "Ourthe", die door de tuin van het hotel stroomt, kan je naar hartenlust kajakken en raften. Verder zijn de mountainbike-faciliteiten quasi onbeperkt, kan je kiezen uit talrijke uitgestippelde wandelroutes (routebeschrijvingen vind je in het hotel), kan je de kleinste brouwerij van België bezoeken en zijn er bij voldoende sneeuw mogelijkheden om te skiën en te langlaufen. Het uit 1842 daterende hotel**** beschikt over 36 comfortabele kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van badkamer (bad of douche), toilet, tV, telefoon, anti-allergische matrassen en constante luchtverversing. Het hotel heeft verder een excellente keuken (de kaart wordt bepaald door verse marktproducten), een grote tuin langs de rivier, een afgesloten speeltuin en een recreatieruimte met sauna, stoombad en bains à remous.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-18%
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 243 all-in / persoon , 4D / 3N in plaats van 298
Bekijk
Gastronomisch verblijf met 3- en 5-gangen diner in Houffalize (vanaf 2 nachten) - 4* - 1
Gastronomisch verblijf met 3- en 5-gangen diner in Houffalize (vanaf 2 nachten) - 4* - 2
Gastronomisch verblijf met 3- en 5-gangen diner in Houffalize (vanaf 2 nachten) - 4* - 3
Gastronomisch verblijf met 3- en 5-gangen diner in Houffalize (vanaf 2 nachten) - 4* - 4
Gastronomisch verblijf met 3- en 5-gangen diner in Houffalize (vanaf 2 nachten) - 4* - 5
-38%
Gastronomisch verblijf met 3- en 5-gangen diner in Houffalize (vanaf 2 nachten) - 4* (Ref. 305825)
Houffalize, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Gastronomisch diner + Proeverij + Upgrade + Toegang tot de spa Aan de rand van het pittoreske en door bossen omgeven plaatsje Houffalize ligt het prachtig vernieuwde 4-sterren hotel du Commerce. Een ideaal adres voor een actief en/of gastronomisch Ardennen-weekend. Dit in het hart van de Ardennen gelegen stadje is enig in zijn soort. Het heeft geen enkel stoplicht en ook de parkeermeter is er nog niet uitgevonden. Wel is er een enorm aanbod aan ontspanningsmogelijkheden. Op de wildwaterrivier de "Ourthe", die door de tuin van het hotel stroomt, kan je naar hartenlust kajakken en raften. Verder zijn de mountainbike-faciliteiten quasi onbeperkt, kan je kiezen uit talrijke uitgestippelde wandelroutes (routebeschrijvingen vind je in het hotel), kan je de kleinste brouwerij van België bezoeken en zijn er bij voldoende sneeuw mogelijkheden om te skiën en te langlaufen. Het uit 1842 daterende hotel**** beschikt over 36 comfortabele kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van badkamer (bad of douche), toilet, tV, telefoon, anti-allergische matrassen en constante luchtverversing. Het hotel heeft verder een excellente keuken (de kaart wordt bepaald door verse marktproducten), een grote tuin langs de rivier, een afgesloten speeltuin en een recreatieruimte met sauna, stoombad en bains à remous.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren Slaapkamer
-38%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 282 all-in / persoon , 3D / 2N in plaats van 457
Bekijk