4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Geniet van een aangenaam verblijf met ontbijt inbegrepen in Houffalize - 3*
Geniet van een aangenaam verblijf met ontbijt inbegrepen in Houffalize - 3* - 2
Geniet van een aangenaam verblijf met ontbijt inbegrepen in Houffalize - 3* - 3
Geniet van een aangenaam verblijf met ontbijt inbegrepen in Houffalize - 3* - 4
Geniet van een aangenaam verblijf met ontbijt inbegrepen in Houffalize - 3* - 5
Geniet van een aangenaam verblijf met ontbijt inbegrepen in Houffalize - 3* (Ref. 460424)
Houffalize, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Met stadszicht + Ontbijt Breng je vakantie door in Houffalize in de Ardennen. In Hôtel des Postes, een gezellig kleinschalig 3* hotel, dat is gebouwd in een 19de eeuws gebouw. Hier kan je het stadsleven even ontvluchten en echt relaxen. Geniet van de prachtige landschappen van natuurpark Deux Ourthes of tal van andere wandelroutes. Op het terras van het hotel kan je in goed gezellig genieten van een drankje en een hapje. De eigenaars van dit familiale hotel staan klaar voor de gasten om jullie vakantie in de Ardennen onvergetelijk te maken. In het restaurant kan je proeven van gerechten uit de Belgische en de Franse keuken in een aangename sfeer. De kamers zijn voorzien van alle moderne comfort zodat je in alle rust kan uitblazen na een lange wandel- of fietstocht. In en rond Houffalize zijn er diverse activiteiten die je kan ondernemen: wandelaars komen in deze regio zeker aan hun trekken. Je kan ook kiezen voor themawandelingen zoals een "wandeling door de tijd" of "Bataille des Ardennes". De watervallen van Coo liggen op 40 km van het hotel en de abdij van Stavelot op 43 km. Wil je er even helemaal tussenuit, dan is Hôtel des Postes de perfecte stek!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 55 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Puur genot in hartje Ardennen met toegang tot de spa - 4* - 1
Puur genot in hartje Ardennen met toegang tot de spa - 4* - 2
Puur genot in hartje Ardennen met toegang tot de spa - 4* - 3
Puur genot in hartje Ardennen met toegang tot de spa - 4* - 4
Puur genot in hartje Ardennen met toegang tot de spa - 4* - 5
Puur genot in hartje Ardennen met toegang tot de spa - 4* (Ref. 305953)
Houffalize, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Toegang tot de spa + Welkomstdrankje Dit charmante viersterrenhotel is gelegen in het hartje van de Ardennen. Met z'n tuinterras aan de oever van de Ourthe, is het een plaats waar rust en genieten zich verenigen.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 73 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
3 Nachten aan de oever van de Ourthe in Houffalize - 4* - 1
3 Nachten aan de oever van de Ourthe in Houffalize - 4* - 2
3 Nachten aan de oever van de Ourthe in Houffalize - 4* - 3
3 Nachten aan de oever van de Ourthe in Houffalize - 4* - 4
3 Nachten aan de oever van de Ourthe in Houffalize - 4* - 5
3 Nachten aan de oever van de Ourthe in Houffalize - 4* (Ref. 316503)
Houffalize, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Toegang tot de spa + Welkomstdrankje Aan de rand van het pittoreske en door bossen omgeven plaatsje Houffalize ligt het prachtig vernieuwde 4-sterren hotel du Commerce. Een ideaal adres voor een actief en/of gastronomisch Ardennen-weekend. Dit in het hart van de Ardennen gelegen stadje is enig in zijn soort. Het heeft geen enkel stoplicht en ook de parkeermeter is er nog niet uitgevonden. Wel is er een enorm aanbod aan ontspanningsmogelijkheden. Op de wildwaterrivier de "Ourthe", die door de tuin van het hotel stroomt, kan je naar hartenlust kajakken en raften. Verder zijn de mountainbike-faciliteiten quasi onbeperkt, kan je kiezen uit talrijke uitgestippelde wandelroutes (routebeschrijvingen vind je in het hotel), kan je de kleinste brouwerij van België bezoeken en zijn er bij voldoende sneeuw mogelijkheden om te skiën en te langlaufen. Het uit 1842 daterende hotel**** beschikt over 36 comfortabele kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van badkamer (bad of douche), toilet, tV, telefoon, anti-allergische matrassen en constante luchtverversing. Het hotel heeft verder een excellente keuken (de kaart wordt bepaald door verse marktproducten), een grote tuin langs de rivier, een afgesloten speeltuin en een recreatieruimte met sauna, stoombad en bains à remous.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 188 all-in / persoon , 4D / 3N
Bekijk
Betaal in 3X*
Gastronomisch verblijf met 3- en 5-gangen diner in Houffalize (vanaf 2 nachten) - 4* - 1
Gastronomisch verblijf met 3- en 5-gangen diner in Houffalize (vanaf 2 nachten) - 4* - 2
Gastronomisch verblijf met 3- en 5-gangen diner in Houffalize (vanaf 2 nachten) - 4* - 3
Gastronomisch verblijf met 3- en 5-gangen diner in Houffalize (vanaf 2 nachten) - 4* - 4
Gastronomisch verblijf met 3- en 5-gangen diner in Houffalize (vanaf 2 nachten) - 4* - 5
-45%
Gastronomisch verblijf met 3- en 5-gangen diner in Houffalize (vanaf 2 nachten) - 4* (Ref. 305825)
Houffalize, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Gastronomisch diner + Upgrade + Toegang tot de spa + Welkomstdrankje Aan de rand van het pittoreske en door bossen omgeven plaatsje Houffalize ligt het prachtig vernieuwde 4-sterren hotel du Commerce. Een ideaal adres voor een actief en/of gastronomisch Ardennen-weekend. Dit in het hart van de Ardennen gelegen stadje is enig in zijn soort. Het heeft geen enkel stoplicht en ook de parkeermeter is er nog niet uitgevonden. Wel is er een enorm aanbod aan ontspanningsmogelijkheden. Op de wildwaterrivier de "Ourthe", die door de tuin van het hotel stroomt, kan je naar hartenlust kajakken en raften. Verder zijn de mountainbike-faciliteiten quasi onbeperkt, kan je kiezen uit talrijke uitgestippelde wandelroutes (routebeschrijvingen vind je in het hotel), kan je de kleinste brouwerij van België bezoeken en zijn er bij voldoende sneeuw mogelijkheden om te skiën en te langlaufen. Het uit 1842 daterende hotel**** beschikt over 36 comfortabele kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van badkamer (bad of douche), toilet, tV, telefoon, anti-allergische matrassen en constante luchtverversing. Het hotel heeft verder een excellente keuken (de kaart wordt bepaald door verse marktproducten), een grote tuin langs de rivier, een afgesloten speeltuin en een recreatieruimte met sauna, stoombad en bains à remous.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren Slaapkamer
-45%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 232 all-in / persoon , 3D / 2N in plaats van 422
Bekijk
Betaal in 3X*