3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Verblijf in een suite in Zeebrugge met 2 kinderen gratis (tot 16j.) - 3*
Verblijf in een suite in Zeebrugge met 2 kinderen gratis (tot 16j.) - 3* - 2
Verblijf in een suite in Zeebrugge met 2 kinderen gratis (tot 16j.) - 3* - 3
Verblijf in een suite in Zeebrugge met 2 kinderen gratis (tot 16j.) - 3* - 4
Verblijf in een suite in Zeebrugge met 2 kinderen gratis (tot 16j.) - 3* - 5
-51%
Verblijf in een suite in Zeebrugge met 2 kinderen gratis (tot 16j.) - 3* (Ref. 370501)
Zeebrugge, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Familie juniorsuite + Met tuinzicht + Ontbijt + Fiets + Toegang tot de ontspanningsruimte + Late check-out Breng een weekendje door aan zee en verblijf in het hotel ibis Styles Zeebrugge, dat op twee kilometer van het strand is gevestigd. Je overnacht in een modern ingerichte kamer met een kleurrijk interieur, die voorzien is van airconditioning. Vanuit het hotel wandel je eenvoudig naar het strand en de zee om daar bij mooi weer te relaxen of een heerlijke strandwandeling te maken. Maak gebruik van de kusttram die op 650 meter afstand van het hotel ibis Styles Zeebrugge een halte heeft. Deze tram brengt je naar verschillende steden en bezienswaardigheden die langs de kust van België zijn gelegen. Het ontbijt bestaat in dit hotel uit een gevarieerd buffet met een diversiteit aan ontbijtproducten. Vanuit de ontbijtzaal kijk je uit over het terras, waar je bij mooi weer uiteraard plaats neemt. Het buitenzwembad is perfect om na een dag vol indrukken even te ontspannen door baantjes te trekken of van een verfrissende duik te genieten. In de gezellig bar van het hotel met een vrolijk gekleurd interieur drink je daarna een drankje.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-51%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 78 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 160
Bekijk
Betaal in 3X*
Ibis Styles Zeebrugge 3* - 1
Ibis Styles Zeebrugge 3* - 2
Ibis Styles Zeebrugge 3* - 3
Ibis Styles Zeebrugge 3* - 4
Ibis Styles Zeebrugge 3* - 5
-46%
Ibis Styles Zeebrugge 3* (Ref. 458119)
Zeebrugge, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Familie juniorsuite + Met tuinzicht + Toegang tot de ontspanningsruimte + Zwembad Breng een weekendje door aan zee en verblijf in het hotel ibis Styles Zeebrugge, dat op twee kilometer van het strand is gevestigd. Je overnacht in een modern ingerichte kamer met een kleurrijk interieur, die voorzien is van airconditioning. Vanuit het hotel wandel je eenvoudig naar het strand en de zee om daar bij mooi weer te relaxen of een heerlijke strandwandeling te maken. Maak gebruik van de kusttram die op 650 meter afstand van het hotel ibis Styles Zeebrugge een halte heeft. Deze tram brengt je naar verschillende steden en bezienswaardigheden die langs de kust van België zijn gelegen. Het ontbijt bestaat in dit hotel uit een gevarieerd buffet met een diversiteit aan ontbijtproducten. Vanuit de ontbijtzaal kijk je uit over het terras, waar je bij mooi weer uiteraard plaats neemt. Het buitenzwembad is perfect om na een dag vol indrukken even te ontspannen door baantjes te trekken of van een verfrissende duik te genieten. In de gezellig bar van het hotel met een vrolijk gekleurd interieur drink je daarna een drankje.
Inbegrepen in de prijs :
Maaltijd Volgens beschrijving
-46%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 109 all-in / persoon , 3D / 2N in plaats van 205
Bekijk
Betaal in 3X*
Even weg in de natuur van Zeebrugge (vanaf 2 nachten) - 1
Even weg in de natuur van Zeebrugge (vanaf 2 nachten) - 2
Even weg in de natuur van Zeebrugge (vanaf 2 nachten) - 3
Even weg in de natuur van Zeebrugge (vanaf 2 nachten) - 4
Even weg in de natuur van Zeebrugge (vanaf 2 nachten) - 5
Even weg in de natuur van Zeebrugge (vanaf 2 nachten) (Ref. 333954)
Zeebrugge, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard appartement Frisse lucht aan de Belgische kust in Zeebrugge. Regel alles op eigen tempo en geniet van het appartement waar je de gelegenheid hebt om te koken. Je verblijft op slechts een paar kilometer van het Venetië van het noorden, ontdek de magie van Brugge.
Inbegrepen in de prijs :
Maaltijd Volgens beschrijving
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 204 all-in / persoon , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*