3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Lloret Blau, 3*
Camping Lloret Blau, 3* - 2
Camping Lloret Blau, 3* - 3
Camping Lloret Blau, 3* - 4
Camping Lloret Blau, 3* - 5
Camping Lloret Blau, 3* (Ref. 323521)
Lloret de Mar, Spanje
We weten dat het u gaat bevallen :
Gelegen in het centrum van Lloret de Mar, een van de belangrijkste toeristische attracties aan de Costa Brava. In de omgeving vindt u prachtige zandstranden en aangename baaien. De camping beschikt over een zwembad (zonder chloor) en eenvoudige sanitaire voorzieningen. Camping Lloret Blau is een ideale bestemming voor gezinnen die willen genieten van alles wat de Costa Brava te bieden heeft op het gebied van plezier en natuur. Op de camping vindt u in juli en augustus animatie voor kinderen (springkussens, bubbelshows, goochelshows...) De camping beschikt over een supermarkt en een bar-restaurant met een prachtig terras waar u aangename momenten kunt doorbrengen. In Lloret de Mar, op enkele meters van de camping, vindt u allerlei winkels.
Wifi Zwembad Buitenzwembad kindvriendelijk TV Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 134 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Tucan, 4* - 1
Camping Tucan, 4* - 2
Camping Tucan, 4* - 3
Camping Tucan, 4* - 4
Camping Tucan, 4* - 5
Camping Tucan, 4* (Ref. 271532)
Lloret de Mar, Spanje
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Tucan ligt in LLoret de Mar in het zuiden van de Costa Brava. U zult genieten van het milde mediterrane klimaat terwijl u profiteert van het strand op slechts 600 meter van de camping. Het watergebied is ideaal voor jong en oud, want er is een openluchtzwembad, een kikkerbad met waterstralen, waterglijbanen en een jacuzzi. In juli en augustus biedt een animatieteam overdag en 's avonds een programma met activiteiten en gezinsanimaties. Kinderen van 3 tot 12 jaar komen samen in de miniclub voor spelletjes en leuke activiteiten. U vindt ter plaatse ook veel faciliteiten zoals een midgetgolfbaan, trampolines en sportvelden. Aan de praktische kant vindt u veel diensten ter plaatse. In de supermarkt en de bakkerij kunt u uw boodschappen doen en in het restaurant kunt u genieten van Spaanse specialiteiten.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 259 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Camping Cala Canyelles, 4* - 1
Camping Cala Canyelles, 4* - 2
Camping Cala Canyelles, 4* - 3
Camping Cala Canyelles, 4* - 4
Camping Cala Canyelles, 4* - 5
Camping Cala Canyelles, 4* (Ref. 276030)
Lloret de Mar, Spanje
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Cala Canyelles ligt op 200 m van het strand van Lloret de Mar, in een bevoorrechte omgeving aan de Costa Brava, op 70 km van Barcelona en 34 km van Girona. Camping Canyelles heeft een buitenzwembad met peuterbad, waterglijbanen en een kinderspeelplaats. Voor uw vermaak worden er in juli en augustus in het weekend gezinsactiviteiten aangeboden. Overdag worden er activiteiten en spelletjes georganiseerd en 's avonds worden er shows opgevoerd om het hele gezin samen te brengen. Er is een bar-restaurant bij het zwembad, een minimarkt met brood en gebak en een wifi-toegangspunt. Heel praktisch, in de zomer biedt de camping een gratis pendeldienst naar het strand.
Restaurant Zwembad Buitenzwembad Waterpark kindvriendelijk Sportveld Airconditioning
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 495 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 520
Bekijk