Febuari

Waar is het warm in februari?

Dit zijn de gemiddelde temperaturen per bestemming voor de maand februari.

Waar naartoe in februari 2024?

Bekijk al onze aanbiedingen

Waar is er zon in februari?

Heb je op het einde van de winter dringend wat zon nodig? Zin om dit jaar je ski's om te ruilen voor een paar teenslippers? Vertrek dan in februari voordelig op vakantie naar de zon. Wat dacht je van een leuke trip met het gezin tijdens de krokusvakantie? Tijdens die periode is in enkele landen trouwens al het carnavalsseizoen van start gegaan: Het beroemde carnaval van Venetië, het indrukwekkende carnaval van Limassol op Cyprus of het bruisende Carnaval del País in Argentinië … Fun voor jong en oud verzekerd!

Oceanië, Midden-Amerika, de Caraïben … Kies voor een rondreis, een cruise of een verblijfsvakantie. De mogelijkheden zijn eindeloos om nieuwe horizonten te verkennen tijdens je vakantie in februari!

Plage de Phuket

Vakantie in de zon op een strand vol schelpjes in februari

Wie droomt er niet van om heerlijk te niksen op een strand, met de warme zon op je huid en het geluid van de golven in je oren? Nogal wat locaties zijn hiervoor de ideale bestemming:

Wit zand, kokospalmen, kristalhelder water: op Cuba vind je prachtige ongerepte en ook toeristische stranden. Ontdek ze zelf tijdens je volgende voordelige vakantie in februari!

Ook in Thailand volgen de idyllische eilanden elkaar op: Koh Lanta, Phuket, Koh Tao … Maak van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met het rijke culturele en natuurlijke patrimonium van dit ongelooflijke land.

Maak op het Afrikaanse continent kennis met de westkust van Kenia, eindeloze witte zandstranden en heerlijk water van 30 °C! Spot schildpadden, verken de lagunes en de onderwaterwereld of waag je aan uiteenlopende watersporten … Een programma vol avontuur!

Parade d'un carnaval

Februari, de carnavalsmaand!

Carnavalliefhebbers houden van kostuums, zingen, dansen, stoeten, kortom: van unieke,momenten vol plezier en gezelligheid! Maak gebruik van de krokusvakantie en dompel je onder in het feestgedruis!

Laat je in Latijns-Amerika meevoeren door het geluid van de trommels tijdens het Carnaval Del País, het grootste van Argentinië. Wedden dat de kleurrijke kostuums en praalwagens je met verstomming slaan?

Op Cyprus is het Carnaval van Limassol een van de belangrijkste gebeurtenissen van het jaar. Indrukwekkende stoeten, prachtige kostuums, voorstellingen, een versierde stad: hier beleef je een fantastische vakantie!

Het wereldberoemde Carnaval van Venetië staat bekend om zijn indrukwekkende kostuums en typische maskers. Kuier doorheen de stad op zoek naar de mooiste outfits, neem deel aan de vele openbare evenementen en beleef de tijd van je leven! Nog in Italië is er ook het Carnaval van Viareggio in Piëmont, met zijn praalwagens met karikaturen van beroemde personen. Overal in de stad zijn er wijkfeesten en voorstellingen en is er ambiance.

Op het al even kleurrijke Carnaval van Martinique is het op 'Lundi gras' de traditie dat de mannen zich als vrouw verkleden en omgekeerd. Eén dag lang worden rollen zo helemaal omgedraaid.

Naar waar op reis gaan? Seizoensgebonden ideeën om op vakantie te vertrekken.