4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Even ontspannen bij het water, in een deluxe kamer met terras tegenover het meer van Genève - 4*
Even ontspannen bij het water, in een deluxe kamer met terras tegenover het meer van Genève - 4* - 2
Even ontspannen bij het water, in een deluxe kamer met terras tegenover het meer van Genève - 4* - 3
Even ontspannen bij het water, in een deluxe kamer met terras tegenover het meer van Genève - 4* - 4
Even ontspannen bij het water, in een deluxe kamer met terras tegenover het meer van Genève - 4* - 5
-45%
Even ontspannen bij het water, in een deluxe kamer met terras tegenover het meer van Genève - 4* (Ref. 325753)
Haute Savoie - Evian les Bains, Noordelijke Alpen, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Met meerzicht + Ontbijt + Toegang tot de spa + Welkomstdrankje Gelegen op 48 van Geneve, aan het Léman meer, verwelkomt het 4-sterrenhotel Hilton Evian les Bains u in een rustig kader tussen het Meer van Geneve en de Franse Alpen. De high-tech kamers zijn ruim, geriefelijk en uitgerust voor uw optimale comfort. De meerderheid van de kamers beschikt over een balkon. Het restaurant "La Candelle" biedt een traditionele en dieetkeuken, terwijl "Riva Bar & Lounge" een eigentijdse keuken biedt. Voor een drankje of kleine hapjes, kunt u terecht in "Bar Cosmopolitan". Om uw verblijf volmaakt te maken, heeft u toegang tot de Buddha-Bar Spa met: buitenzwembad (gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar), ontspanningsbad, sauna, stoombad en Japans bad. Het wordt aangeraden om schoonheidsbehandelingen op voorhand te reserveren. De afspraken worden gemaakt naar beschikbaarheid van de Spa. Toegang tegen betaling (euros13,- p.p.p.d.) vanaf 1 juni 2011, gratis voor personen met een schoonheidsbehandeling. NB: Kinderen onder de 16 jaar zijn niet toegestaan in de Buddha-Bar Spa. De Kids Club is alle dagen geopend tijdens de schoonvakanties (18 december - 2 januari) en alle zaterdagen en zondagen gedurende het hele jaar; van 13.00 tot 20.00 uur op weekdagen, en van 10.00 tot 17.00 uur op zondag. Gratis voor kinderen die in het hotel verblijven, vanaf 6 jaar.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-45%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 110 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 201
Bekijk
Wellnessverblijf in een design hotel, tegenover het meer van Genève - 4* - 1
Wellnessverblijf in een design hotel, tegenover het meer van Genève - 4* - 2
Wellnessverblijf in een design hotel, tegenover het meer van Genève - 4* - 3
Wellnessverblijf in een design hotel, tegenover het meer van Genève - 4* - 4
Wellnessverblijf in een design hotel, tegenover het meer van Genève - 4* - 5
-32%
Wellnessverblijf in een design hotel, tegenover het meer van Genève - 4* (Ref. 325752)
Haute Savoie - Evian les Bains, Noordelijke Alpen, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Met stadszicht + Ontbijt + Toegang tot de spa + Welkomstdrankje Gelegen op 48 van Geneve, aan het Léman meer, verwelkomt het 4-sterrenhotel Hilton Evian les Bains u in een rustig kader tussen het Meer van Geneve en de Franse Alpen. De high-tech kamers zijn ruim, geriefelijk en uitgerust voor uw optimale comfort. De meerderheid van de kamers beschikt over een balkon. Het restaurant "La Candelle" biedt een traditionele en dieetkeuken, terwijl "Riva Bar & Lounge" een eigentijdse keuken biedt. Voor een drankje of kleine hapjes, kunt u terecht in "Bar Cosmopolitan". Om uw verblijf volmaakt te maken, heeft u toegang tot de Buddha-Bar Spa met: buitenzwembad (gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar), ontspanningsbad, sauna, stoombad en Japans bad. Het wordt aangeraden om schoonheidsbehandelingen op voorhand te reserveren. De afspraken worden gemaakt naar beschikbaarheid van de Spa. Toegang tegen betaling (euros13,- p.p.p.d.) vanaf 1 juni 2011, gratis voor personen met een schoonheidsbehandeling. NB: Kinderen onder de 16 jaar zijn niet toegestaan in de Buddha-Bar Spa. De Kids Club is alle dagen geopend tijdens de schoonvakanties (18 december - 2 januari) en alle zaterdagen en zondagen gedurende het hele jaar; van 13.00 tot 20.00 uur op weekdagen, en van 10.00 tot 17.00 uur op zondag. Gratis voor kinderen die in het hotel verblijven, vanaf 6 jaar.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-32%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 123 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 181
Bekijk
Gastronomisch diner aan de oever van een meer in Evian-les-Bains - 3* - 1
Gastronomisch diner aan de oever van een meer in Evian-les-Bains - 3* - 2
Gastronomisch diner aan de oever van een meer in Evian-les-Bains - 3* - 3
Gastronomisch diner aan de oever van een meer in Evian-les-Bains - 3* - 4
Gastronomisch diner aan de oever van een meer in Evian-les-Bains - 3* - 5
Gastronomisch diner aan de oever van een meer in Evian-les-Bains - 3* (Ref. 301928)
Haute Savoie - Evian les Bains, Noordelijke Alpen, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Diner inbegrepen Het 3 sterren logis de France hotel restaurant Les Cygnes telt 38 gepersonifieerde kamers. De warme en comfortabele kamers zijn als het ware echte coconnetjes, allen op een andere manier ingericht. Antiek meubilair met moderne faciliteiten zoals TV met satelliet, telefoon met directe lijn en internetaansluiting. De bar en het privé strand zijn een grote troef van dit fantastische hotel. Indien u dat wenst kan u eten in het restaurant met uitzonderlijk kader vlakbij het meer in een romantische sfeer. Het restaurant biedt een echte traditionele Franse keuken met verse producten en lokale specialiteiten. U kan er proeven van de tong met amandelen, tartaar van Sint Jacobs of de bekende garnalen met citroenmelisse.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 126 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Gastronomie en wellness in een natuurlijk groen kader - 4* - 1
Gastronomie en wellness in een natuurlijk groen kader - 4* - 2
Gastronomie en wellness in een natuurlijk groen kader - 4* - 3
Gastronomie en wellness in een natuurlijk groen kader - 4* - 4
Gastronomie en wellness in een natuurlijk groen kader - 4* - 5
-32%
Gastronomie en wellness in een natuurlijk groen kader - 4* (Ref. 325754)
Haute Savoie - Evian les Bains, Noordelijke Alpen, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Met meerzicht + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de spa + Welkomstdrankje Gelegen op 48 van Geneve, aan het Léman meer, verwelkomt het 4-sterrenhotel Hilton Evian les Bains u in een rustig kader tussen het Meer van Geneve en de Franse Alpen. De high-tech kamers zijn ruim, geriefelijk en uitgerust voor uw optimale comfort. De meerderheid van de kamers beschikt over een balkon. Het restaurant "La Candelle" biedt een traditionele en dieetkeuken, terwijl "Riva Bar & Lounge" een eigentijdse keuken biedt. Voor een drankje of kleine hapjes, kunt u terecht in "Bar Cosmopolitan". Om uw verblijf volmaakt te maken, heeft u toegang tot de Buddha-Bar Spa met: buitenzwembad (gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar), ontspanningsbad, sauna, stoombad en Japans bad. Het wordt aangeraden om schoonheidsbehandelingen op voorhand te reserveren. De afspraken worden gemaakt naar beschikbaarheid van de Spa. Toegang tegen betaling (euros13,- p.p.p.d.) vanaf 1 juni 2011, gratis voor personen met een schoonheidsbehandeling. NB: Kinderen onder de 16 jaar zijn niet toegestaan in de Buddha-Bar Spa. De Kids Club is alle dagen geopend tijdens de schoonvakanties (18 december - 2 januari) en alle zaterdagen en zondagen gedurende het hele jaar; van 13.00 tot 20.00 uur op weekdagen, en van 10.00 tot 17.00 uur op zondag. Gratis voor kinderen die in het hotel verblijven, vanaf 6 jaar.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-32%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 152 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 225
Bekijk