3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Ontspanningsweeekend nabij Troyes - 3*
Ontspanningsweeekend nabij Troyes - 3* - 2
Ontspanningsweeekend nabij Troyes - 3* - 3
Ontspanningsweeekend nabij Troyes - 3* - 4
Ontspanningsweeekend nabij Troyes - 3* - 5
Ontspanningsweeekend nabij Troyes - 3* (Ref. 303948)
Aube - Dolancourt, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt Neem pauze en zorg voor heerlijke frisse lucht tijdens een weekend in de streek Champagne-Ardenne, in het hart van een charmant Champagne-dorpje, la Côte des Bar. Tussen Troyes en Chaumont verwelkomt hotel Le Moulin du Landion je in een volledig gerestaureerde oude watermolen uit de 17e eeuw. Hier is aan alles gedacht voor het comfort van de bezoeker: de salon met twee open haarden, zeer gewaardeerd in hartje winter, het terras aan rivier de Landion die uitziet op nog functionerende schepraderen, het verwarmde buitenzwembad in de tuin, en het omvangrijke, weelderige park dat geschikt is voor mooie wandelingen. Het hotel beschikt over warm ingerichte kamers, telkens met een privébalkon. Eten kun je in het panoramarestaurant van het hotel boven de rivier.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 99 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Beleef een familie uitje en ontdek het Nigloland park - 4* - 1
Beleef een familie uitje en ontdek het Nigloland park - 4* - 2
Beleef een familie uitje en ontdek het Nigloland park - 4* - 3
Beleef een familie uitje en ontdek het Nigloland park - 4* - 4
Beleef een familie uitje en ontdek het Nigloland park - 4* - 5
Beleef een familie uitje en ontdek het Nigloland park - 4* (Ref. 301410)
Aube - Dolancourt, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard driepersoonskamer + Ontbijt + Pretpark Midden in het departement de Aube in de Ardenne komt u frisse lucht inademen in de prachtige natuur. Op uw eigen ritme geniet u hier van de ruimte: bossen, meren, platteland, wijngaarden op de heuvels,... van de Aube geniet u mateloos. De regionale gerechten zijn niet te versmaden. De inwoners zijn gastvrij en zullen prachtige verhalen met u delen. Het drie sterren hotel Pirate staat vlak bij het attractiepark NIGLOLAND, in een groene omgeving op het platteland van de champagnestreek. De palmbomen, de decors in de vorm van vergane galjoenen en de Caraïbische sfeer zorgen voor een aangenaam verblijf en maken hier een unieke, uitzonderlijke plek van waar uw verbeeldingskracht met u op de loop gaat. De kamers van dit hotel zijn voorzien van alle comfort, er is bovendien een theaterzaal en een eigen restaurant 'La Taverne'.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 128 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Familieweekend in Nigloland - 4* - 1
Familieweekend in Nigloland - 4* - 2
Familieweekend in Nigloland - 4* - 3
Familieweekend in Nigloland - 4* - 4
Familieweekend in Nigloland - 4* - 5
Familieweekend in Nigloland - 4* (Ref. 301122)
Aube - Dolancourt, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard vierpersoonskamer + Ontbijt + Pretpark Midden in het departement de Aube in de Ardenne komt u frisse lucht inademen in de prachtige natuur. Op uw eigen ritme geniet u hier van de ruimte: bossen, meren, platteland, wijngaarden op de heuvels,... van de Aube geniet u mateloos. De regionale gerechten zijn niet te versmaden. De inwoners zijn gastvrij en zullen prachtige verhalen met u delen. Het drie sterren hotel Pirate staat vlak bij het attractiepark NIGLOLAND, in een groene omgeving op het platteland van de champagnestreek. De palmbomen, de decors in de vorm van vergane galjoenen en de Caraïbische sfeer zorgen voor een aangenaam verblijf en maken hier een unieke, uitzonderlijke plek van waar uw verbeeldingskracht met u op de loop gaat. De kamers van dit hotel zijn voorzien van alle comfort, er is bovendien een theaterzaal en een eigen restaurant 'La Taverne'.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 154 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*