4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Getaway in de buurt van Lyon - 4*
Getaway in de buurt van Lyon - 4* - 2
Getaway in de buurt van Lyon - 4* - 3
Getaway in de buurt van Lyon - 4* - 4
Getaway in de buurt van Lyon - 4* - 5
-21%
Getaway in de buurt van Lyon - 4* (Ref. 309068)
Saint Priest, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de fitnessruimte Geniet van een culinair wellnessweekend op een paar minuten van Lyon, de hoofdstad van de gastronomie. In Saint-Priest ligt het Kyriad Prestige Lyon Est - Saint Priest, vlak bij het centrum Eurexpo Lyon. Het hotel biedt u een ruime kamer met een ingetogen maar verfijnde inrichting, die van alle moderne gemakken is voorzien, met zelfs een iPod-station en een apparaat voor koffie en thee. Vanuit het hotel bent u in vijf minuten rijden in het Eurexpo en in twintig minuten in het centrum van Lyon. Het hotel ligt in een gebied met volop voorzieningen ver van de drukte van de stad, tussen het centrum en de luchthaven. U bevindt zich hier op een steenworp afstand van de Franse hoofdstad van de gastronomie, en dat zult u zeker merken in het Kyriad Prestige Lyon Est - Saint Priest! In het restaurant van het hotel kunt u dan ook genieten van hoogwaardige gerechten in een ingetogen en ontspannen ambiance.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-21%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 75 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 95
Bekijk
Betaal in 3X*
Ontdekkingsweekend in de buurt van Lyon - 4* - 1
Ontdekkingsweekend in de buurt van Lyon - 4* - 2
Ontdekkingsweekend in de buurt van Lyon - 4* - 3
Ontdekkingsweekend in de buurt van Lyon - 4* - 4
Ontdekkingsweekend in de buurt van Lyon - 4* - 5
-23%
Ontdekkingsweekend in de buurt van Lyon - 4* (Ref. 301086)
Saint Priest, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Geniet van een culinair wellnessweekend op een paar minuten van Lyon, de hoofdstad van de gastronomie. In Saint-Priest ligt het Kyriad Prestige Lyon Est - Saint Priest, vlak bij het centrum Eurexpo Lyon. Het hotel biedt u een ruime kamer met een ingetogen maar verfijnde inrichting, die van alle moderne gemakken is voorzien, met zelfs een iPod-station en een apparaat voor koffie en thee. Vanuit het hotel bent u in vijf minuten rijden in het Eurexpo en in twintig minuten in het centrum van Lyon. Het hotel ligt in een gebied met volop voorzieningen ver van de drukte van de stad, tussen het centrum en de luchthaven. U bevindt zich hier op een steenworp afstand van de Franse hoofdstad van de gastronomie, en dat zult u zeker merken in het Kyriad Prestige Lyon Est - Saint Priest! In het restaurant van het hotel kunt u dan ook genieten van hoogwaardige gerechten in een ingetogen en ontspannen ambiance.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-23%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 90 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 117
Bekijk
Betaal in 3X*
Pure ontspanning en dinerbuffet in de buurt van Lyon - 4* - 1
Pure ontspanning en dinerbuffet in de buurt van Lyon - 4* - 2
Pure ontspanning en dinerbuffet in de buurt van Lyon - 4* - 3
Pure ontspanning en dinerbuffet in de buurt van Lyon - 4* - 4
Pure ontspanning en dinerbuffet in de buurt van Lyon - 4* - 5
-19%
Pure ontspanning en dinerbuffet in de buurt van Lyon - 4* (Ref. 304007)
Saint Priest, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de spa Dit moderne en gastvrije 4-sterrenhotel ligt zeer dicht bij de mooie stad Lyon. Je zult genieten van een gastronomisch diner in de vorm van een buffet, all you can eat, en toegang tot de ontspanningsruimte. Profiteer van jouw verblijf aan de poorten van Lyon om door de smalle straatjes te wandelen en de onmisbare plekken te ontdekken.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren Slaapkamer
-19%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 123 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 152
Bekijk
Betaal in 3X*
Massage en toegang tot de spa in de buurt van Lyon - 4* - 1
Massage en toegang tot de spa in de buurt van Lyon - 4* - 2
Massage en toegang tot de spa in de buurt van Lyon - 4* - 3
Massage en toegang tot de spa in de buurt van Lyon - 4* - 4
Massage en toegang tot de spa in de buurt van Lyon - 4* - 5
-12%
Massage en toegang tot de spa in de buurt van Lyon - 4* (Ref. 301963)
Saint Priest, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa + Behandeling Geniet van een culinair wellnessweekend op een paar minuten van Lyon, de hoofdstad van de gastronomie. In Saint-Priest ligt het Kyriad Prestige Lyon Est - Saint Priest, vlak bij het centrum Eurexpo Lyon. Het hotel biedt u een ruime kamer met een ingetogen maar verfijnde inrichting, die van alle moderne gemakken is voorzien, met zelfs een iPod-station en een apparaat voor koffie en thee. Vanuit het hotel bent u in vijf minuten rijden in het Eurexpo en in twintig minuten in het centrum van Lyon. Het hotel ligt in een gebied met volop voorzieningen ver van de drukte van de stad, tussen het centrum en de luchthaven. U bevindt zich hier op een steenworp afstand van de Franse hoofdstad van de gastronomie, en dat zult u zeker merken in het Kyriad Prestige Lyon Est - Saint Priest! In het restaurant van het hotel kunt u dan ook genieten van hoogwaardige gerechten in een ingetogen en ontspannen ambiance.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-12%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 165 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 189
Bekijk
Betaal in 3X*