4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
meest verkocht
Weekend in een charmante bastide in Gordes - 3*
Weekend in een charmante bastide in Gordes - 3* - 2
Weekend in een charmante bastide in Gordes - 3* - 3
Weekend in een charmante bastide in Gordes - 3* - 4
Weekend in een charmante bastide in Gordes - 3* - 5
Weekend in een charmante bastide in Gordes - 3* (Ref. 303093)
Gordes, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt Geniet van de warme zon op uw gezicht en de geur van lavendel tijdens een relaxweekend in het hart van le Lubéron. Met uitzicht op het plaatsje Gordes ligt het geheel gerenoveerde le Mas des Romarins, voor een heerlijk weekend in de Provence. Uw ruime kamer is ingericht in de stijl van de regio, met warme en gezellige kleuren, en is van alle moderne gemakken voorzien, met een schitterend uitzicht op de omliggende omgeving. Profiteer 's morgens van de eerste zonnestralen tijdens uw ontbijt op het terras, met een prachtig uitzicht op de oude vestingmuren van het plaatsje. U kunt op elk moment van de dag op dit terras genieten van het uitzicht, de rust en de Provençaalse geuren, onder het genot van een koud of warm drankje. Tijdens de lunch heeft u de keus uit lichte en eenvoudige gerechten, en 's avonds staan er uitgebreide streekgerechten op het menu, met uitsluitend verse producten van de markt. Breng tijdens uw verblijf een bezoek aan de mooie Provençaalse dorpjes in de omgeving, zoals Gordes, waarvan het centrum zich bevindt op slechts enkele minuten lopen van het hotel. Sla vooral Saint Rémy, le Pont du Gard en Vaison-la-Romaine niet over. Tijdens het zomerseizoen kunt u gebruik maken van het grote buitenzwembad, voorzien van ligstoelen en parasols.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 74 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Romantisch verblijf met champagne in Gordes - 3* - 1
Romantisch verblijf met champagne in Gordes - 3* - 2
Romantisch verblijf met champagne in Gordes - 3* - 3
Romantisch verblijf met champagne in Gordes - 3* - 4
Romantisch verblijf met champagne in Gordes - 3* - 5
Romantisch verblijf met champagne in Gordes - 3* (Ref. 303094)
Gordes, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Klein flesje champagne Geniet van de warme zon op uw gezicht en de geur van lavendel tijdens een relaxweekend in het hart van le Lubéron. Met uitzicht op het plaatsje Gordes ligt het geheel gerenoveerde le Mas des Romarins, voor een heerlijk weekend in de Provence. Uw ruime kamer is ingericht in de stijl van de regio, met warme en gezellige kleuren, en is van alle moderne gemakken voorzien, met een schitterend uitzicht op de omliggende omgeving. Profiteer 's morgens van de eerste zonnestralen tijdens uw ontbijt op het terras, met een prachtig uitzicht op de oude vestingmuren van het plaatsje. U kunt op elk moment van de dag op dit terras genieten van het uitzicht, de rust en de Provençaalse geuren, onder het genot van een koud of warm drankje. Tijdens de lunch heeft u de keus uit lichte en eenvoudige gerechten, en 's avonds staan er uitgebreide streekgerechten op het menu, met uitsluitend verse producten van de markt. Breng tijdens uw verblijf een bezoek aan de mooie Provençaalse dorpjes in de omgeving, zoals Gordes, waarvan het centrum zich bevindt op slechts enkele minuten lopen van het hotel. Sla vooral Saint Rémy, le Pont du Gard en Vaison-la-Romaine niet over. Tijdens het zomerseizoen kunt u gebruik maken van het grote buitenzwembad, voorzien van ligstoelen en parasols.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 89 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Gastronomische en ontspannende pauze in een boerderij dicht bij Avignon - 3* - 1
Gastronomische en ontspannende pauze in een boerderij dicht bij Avignon - 3* - 2
Gastronomische en ontspannende pauze in een boerderij dicht bij Avignon - 3* - 3
Gastronomische en ontspannende pauze in een boerderij dicht bij Avignon - 3* - 4
Gastronomische en ontspannende pauze in een boerderij dicht bij Avignon - 3* - 5
Gastronomische en ontspannende pauze in een boerderij dicht bij Avignon - 3* (Ref. 301993)
Gordes, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de ontspanningsruimte Le Mas de la Senancole verwelkomt je in Gordes, op minder dan een uur van Avignon, en beidt je een charmant en atypisch verblijf in het Zuiden. Je bevindt je in het hartje van het Natuurpark van Lubéron, een omgeving die natuurliefhebbers zeker zal bekoren! Ontdek 's avonds de lokale smaken in het restaurant met een driegangendiner.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 126 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Een oase van rust in Gordes - 5* - 1
Een oase van rust in Gordes - 5* - 2
Een oase van rust in Gordes - 5* - 3
Een oase van rust in Gordes - 5* - 4
Een oase van rust in Gordes - 5* - 5
Een oase van rust in Gordes - 5* (Ref. 302199)
Gordes, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Met zicht op binnenplaats + Ontbijt Een uitzonderlijk verblijf in het teken van luxe en ontspanning wacht op je in het Hotel Les Bories. Geniet van al het comfort van deze prachtige 5 * die een prachtig uitzicht biedt op de omliggende natuur. Duik in het hart van het Luberon-park voor een moment van ontspanning en bezoek de charmante dorpjes die het herbergt!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 173 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk