5 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Speciale aanbieding: Charme weekend in Provence-Alpes-Côte d'Azur - 4*
Speciale aanbieding: Charme weekend in Provence-Alpes-Côte d'Azur - 4* - 2
Speciale aanbieding: Charme weekend in Provence-Alpes-Côte d'Azur - 4* - 3
Speciale aanbieding: Charme weekend in Provence-Alpes-Côte d'Azur - 4* - 4
Speciale aanbieding: Charme weekend in Provence-Alpes-Côte d'Azur - 4* - 5
-28%
Speciale aanbieding: Charme weekend in Provence-Alpes-Côte d'Azur - 4* (Ref. 301317)
Arles, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Zwembad Laat het zachte getjirp van de cicades uw weekend in de Provence omlijsten, in de buurt van Arles, de stad die rijk is aan kunst en historie, aan de linkeroever van de Rhône. Niet ver van de stad ligt le Mas de La Chapelle, een voormalige priorij van de Orde van Malta, gebouwd op de weg naar Santiago de Compostela. De woning en de kapel, die dateren uit de 16e eeuw, zijn omgebouwd tot een klein, huiselijk hotel in de stijl van een B&B. De ruime kamers zijn stuk voor stuk op een unieke en originele manier ingericht, en voorzien van airco en alle moderne gemakken voor optimaal comfort. Vlak bij het hoofdgebouw ligt het 'Maison Rouge' met vier kamers op de begane grond met terras, de 'Patio de La Piscine' met zes kamers, en de 'Pavillon de la Tour', met een romantische suite. In deze tijdloze setting kunt u vrij gebruikmaken van het grote zwembad en de tennisbaan. Lekker relaxen in de 'bohemian' tuin van het hotel, met zijn fonteinen met niet-gefilterd (natuurlijk) water en ruim 250 verschillende boom- en plantensoorten.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-28%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 60 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 84
Bekijk
Betaal in 3X*
Weekend in de Zuid-Franse stad Arles - 5* - 1
Weekend in de Zuid-Franse stad Arles - 5* - 2
Weekend in de Zuid-Franse stad Arles - 5* - 3
Weekend in de Zuid-Franse stad Arles - 5* - 4
Weekend in de Zuid-Franse stad Arles - 5* - 5
Weekend in de Zuid-Franse stad Arles - 5* (Ref. 301220)
Arles, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa + Zwembad Dit als historisch monument geklasseerde voormalige Karmelietessenklooster, dat in 1929 werd omgebouwd tot een hotel, is een van de meest geliefde pleisterplaatsen in de stad. De Provençaalse kloostertuinen met Mediterrane planten, bloemen en bomen en het zwembad dragen nog verder bij aan de charme van het hotel. Net als voorheen zijn de kamers afgewerkt met waspleister en in de meeste gevallen hebben ze ook een muur met zichtbare steen. Restaurant Lou Marques van het 4-sterren Hôtel Jules César biedt gasten de gelegenheid kennis te maken met een verfijnde Provençaalse keuken (menu Carte et Cloître, menu Jules César, menu Lou Marques). De 58 comfortabele en goed uitgeruste kamers verschillen in grootte van 16 m2 tot 34 m2 en zijn ingericht in klassieke stijl.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 120 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping Les Bois Flottés, 3* - 1
Camping Les Bois Flottés, 3* - 2
Camping Les Bois Flottés, 3* - 3
Camping Les Bois Flottés, 3* - 4
Camping Les Bois Flottés, 3* - 5
Camping Les Bois Flottés, 3* (Ref. 282200)
Arles, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Ideaal gelegen ten zuiden van Arles, aan de rand van de Middellandse Zee in de Bouches-du-Rhône. Camping Les Bois Flottés zal u verleiden met zijn schitterende diversiteit aan landschappen. Om uw verblijf te veraangenamen, vindt u een zwembad met peuterbad. U kunt ook genieten van een petanqueterrein en een kinderspeelplaats. Tijdens de zomerperiode organiseert de camping thema-avonden op vrijdagavond. Wat de service betreft, kunt u genieten van een snackbar met terras, een restaurant (met meeneemgerechten of ter plaatse te nuttigen).
Wifi Zwembad Buitenzwembad Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 130 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*
Relaxweekend in een huiselijk hotel in Arles inclusief diner (annuleren of terugbetalen niet mogelijk) - 5* - 1
Relaxweekend in een huiselijk hotel in Arles inclusief diner (annuleren of terugbetalen niet mogelijk) - 5* - 2
Relaxweekend in een huiselijk hotel in Arles inclusief diner (annuleren of terugbetalen niet mogelijk) - 5* - 3
Relaxweekend in een huiselijk hotel in Arles inclusief diner (annuleren of terugbetalen niet mogelijk) - 5* - 4
Relaxweekend in een huiselijk hotel in Arles inclusief diner (annuleren of terugbetalen niet mogelijk) - 5* - 5
Relaxweekend in een huiselijk hotel in Arles inclusief diner (annuleren of terugbetalen niet mogelijk) - 5* (Ref. 304190)
Arles, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Zwembad Dit als historisch monument geklasseerde voormalige Karmelietessenklooster, dat in 1929 werd omgebouwd tot een hotel, is een van de meest geliefde pleisterplaatsen in de stad. De Provençaalse kloostertuinen met Mediterrane planten, bloemen en bomen en het zwembad dragen nog verder bij aan de charme van het hotel. Net als voorheen zijn de kamers afgewerkt met waspleister en in de meeste gevallen hebben ze ook een muur met zichtbare steen. Restaurant Lou Marques van het 4-sterren Hôtel Jules César biedt gasten de gelegenheid kennis te maken met een verfijnde Provençaalse keuken (menu Carte et Cloître, menu Jules César, menu Lou Marques). De 58 comfortabele en goed uitgeruste kamers verschillen in grootte van 16 m2 tot 34 m2 en zijn ingericht in klassieke stijl.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 132 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping l'Arlésienne, 3* - 1
Camping l'Arlésienne, 3* - 2
Camping l'Arlésienne, 3* - 3
Camping l'Arlésienne, 3* - 4
Camping l'Arlésienne, 3* - 5
-9%
Camping l'Arlésienne, 3* (Ref. 325037)
Arles, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Ideaal gelegen om Arles en zijn Romeinse overblijfselen te bezoeken, is de camping Arlésienne ook een uitstekend vertrekpunt om de Camargue, de Provence en de Alpilles te verkennen. Tenzij u liever gebruik maakt van het verwarmde zwembad en de 3 nieuwe waterglijbanen om te ontspannen! In juli en augustus biedt de camping gezellige familieavonden. Er is een schaduwrijke speeltuin voor de kinderen en u kunt met uw gezin genieten van een spelletje petanque of tafeltennis. Ideaal om tijdens de vakantie niet te hoeven koken, biedt de snackbar en het restaurant van de camping u de mogelijkheid om op het terras te dineren of om afhaalmaaltijden te bestellen.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Waterpark Parking
-9%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 454 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 503
Bekijk
Betaal in 3X*