Oudejaarsavond

Oudejaarsweekend 2024

En als je dit jaar eens iets anders zou doen? Waarom zou je het nieuwe jaar niet in een ander land inzetten? Ontdek al onze suggesties voor een weekendje weg met Nieuwjaar. We hebben een aantal voordelige citytrips voor Nieuwjaar binnen en buiten Europa geselecteerd. Geniet van het feestweekend met je gezin of met vrienden en ontdek een nieuwe stad.

Citytrips en verblijf voor Oudejaar

Waar naartoe voor oudejaar?

Dit jaar wil je eens een weekendje weg met oud en nieuw, maar je weet niet goed waar naartoe? Binnen Europa zijn er tijdens de eindejaarsperiode heel wat mooie plekjes te ontdekken. Voor een beperkt budget kan je in verschillende steden terecht voor een voordelig weekendje weg met Oudejaar.
Denk maar aan Boedapest, Krakow, Praag of Lissabon. Elke stad heeft haar eigen karakter, maar je kan er zeker van zijn dat je op een unieke manier de overgang van Oud naar Nieuw viert tegen een zacht prijsje. Als je een ruimer budget hebt, kan je de overgang van Oud naar Nieuw vieren in Londen, Amsterdam of Berlijn: in een grandioos kader kan je met je gezin, je vrienden of je partner genieten van het vuurwerk en het nieuwe jaar inzetten onder duizenden sterretjes.

Feu d'artifice Nouvel An à Amsterdam

Van Oud naar Nieuw buiten Europa

Zoek je het liever iets verder? Voor een feeëriek en grandioos feest kies je voor een citytrip naar New York voor de overgang van Oud naar Nieuw. Op tv heb je vast en zeker al eens de wereldberoemde aftelling op Times Square gezien: waarom zou je er dit jaar niet bij willen zijn? Bewonder de prachtige kerstverlichting in de stad, de wereldberoemde kerstboom aan Rockefeller Center en de ijspiste en zet het nieuwe jaar in onder de schitterende lichtjes van New York. Nieuwjaar vieren in New York is ideaal voor een reis met het gezin of een weekend met je geliefde.
Wie Oud en Nieuw liever in de zon viert, pakt zijn koffers en vliegt naar Dubai. In deze ultramoderne stad is alles buiten proportie. Je geniet van het unieke vuurwerk rond het hoogste gebouw ter wereld: de Burj Khalifa.

Inspiratie nodig voor je volgende reis?

Inspiratie nodig voor je volgende reis?