12 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
meest verkocht
Escapada en familia con cena y entradas para el parque Marineland de Antibes - 3*
Escapada en familia con cena y entradas para el parque Marineland de Antibes - 3* - 2
Escapada en familia con cena y entradas para el parque Marineland de Antibes - 3* - 3
Escapada en familia con cena y entradas para el parque Marineland de Antibes - 3* - 4
Escapada en familia con cena y entradas para el parque Marineland de Antibes - 3* - 5
-18%
Escapada en familia con cena y entradas para el parque Marineland de Antibes - 3* (Ref. 306867)
Alpes-Maritimes - Antibes, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Familie vierpersoonskamer + Ontbijt + Waterpark Ontdek hotel Clarion Collection Opéra Pavillon in het hart van het 9e arrondissement van Parijs, één van de meest bruisende wijken van de Franse lichtstad. U bevindt zich hier op een ideale locatie tussen Montmartre en de Opéra Garnier, en kunt zich gemakkelijk te voet of met de fiets (Vélib'-station op 10 min.) verplaatsen vanuit het hotel, om zo de Moulin Rouge te bezichtigen, de Sacré-Coeur of de Grands Magasins. En dat terwijl u toch de gebaande toeristische paden kunt vermijden. Het Clarion Collection Opéra Pavillon weet u zeker te verleiden met zijn 30 ruime en rustige kamers met uitstekende bedden. U kunt hier heerlijk rustige en comfortabele nachten doorbrengen, ver van de Parijse drukte. Alle kamers hebben gratis wifi, een minibar, een flatscreen-tv en koffie- en theefaciliteiten en hebben een origineel, warm en comfortabel interieur. Het hotel bevindt zich bovendien in de buurt van tal van metrostations: Liège (lijn 13), porte de Clichy (lijnen 2 en 13 ), europe (lijn 3) en Saint-Lazare (lijn 12). U kunt zich dus gemakkelijk en zorgeloos door heel Parijs verplaatsen. Het hotel ligt in de wijk met een groot aanbod aan theaters, concert- en cabaretzalen zoals de Cigale, de Moulin Rouge, de Nouvelle-Eve en het Théâtre Fontaine. Door de uitstekende ligging van het hotel kunt u eenvoudig genieten van dit typisch Parijse vermaak. Het Clarion Collection Opéra Pavillon met zijn typische charme en comfort, is bovenal een plek van vermaak en gezelligheid. We heten u van harte welkom in een chique en knusse setting in de sfeer van een echte kunstgalerie. Bij ons staat uw beleving centraal. We bieden u dan ook een persoonlijke en warme service, van aankomst tot vertrek. U kunt bovendien profiteren van een gratis theeproeverij tussen 14.00 en 17.30 uur en een wijnproeverij van 18.00 tot 20.00 uur. Geniet van optimale ontspanning in een bijzondere en aangename sfeer, ongeacht de reden van uw verblijf: vakantie of een zakentrip. We heten u welkom, we geven u de beste tips en staan garant voor een authentiek en aangenaam hotelverblijf in Parijs.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren
-18%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 120 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 147
Bekijk
meest verkocht
Apart'hôtel Lagrange Les Jardins de l'Olympie 4* - 1
Apart'hôtel Lagrange Les Jardins de l'Olympie 4* - 2
Apart'hôtel Lagrange Les Jardins de l'Olympie 4* - 3
Apart'hôtel Lagrange Les Jardins de l'Olympie 4* - 4
Apart'hôtel Lagrange Les Jardins de l'Olympie 4* - 5
Apart'hôtel Lagrange Les Jardins de l'Olympie 4* (Ref. 281969)
Alpes-Maritimes - Antibes, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Tussen Nice en Cannes en op 23 km van Grasse ligt ANTIBES-JUAN-LES-PINS, een geanimeerd vakantieoord gedurende het hele jaar. Het heeft fijne zandstranden en behoort tot de Charte "Pavillon Bleu".
Inbegrepen in de prijs :
Maaltijd Volgens beschrijving Verblijf Zwembad
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 139 / verblijf , 2D / 1N
Bekijk
meest verkocht
Trip met toegang tot de parken Marineland en Aquasplash (minstens 2 nachten) - 3* - 1
Trip met toegang tot de parken Marineland en Aquasplash (minstens 2 nachten) - 3* - 2
Trip met toegang tot de parken Marineland en Aquasplash (minstens 2 nachten) - 3* - 3
Trip met toegang tot de parken Marineland en Aquasplash (minstens 2 nachten) - 3* - 4
Trip met toegang tot de parken Marineland en Aquasplash (minstens 2 nachten) - 3* - 5
-26%
Trip met toegang tot de parken Marineland en Aquasplash (minstens 2 nachten) - 3* (Ref. 302738)
Alpes-Maritimes - Antibes, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Waterpark Ontdek hotel Clarion Collection Opéra Pavillon in het hart van het 9e arrondissement van Parijs, één van de meest bruisende wijken van de Franse lichtstad. U bevindt zich hier op een ideale locatie tussen Montmartre en de Opéra Garnier, en kunt zich gemakkelijk te voet of met de fiets (Vélib'-station op 10 min.) verplaatsen vanuit het hotel, om zo de Moulin Rouge te bezichtigen, de Sacré-Coeur of de Grands Magasins. En dat terwijl u toch de gebaande toeristische paden kunt vermijden. Het Clarion Collection Opéra Pavillon weet u zeker te verleiden met zijn 30 ruime en rustige kamers met uitstekende bedden. U kunt hier heerlijk rustige en comfortabele nachten doorbrengen, ver van de Parijse drukte. Alle kamers hebben gratis wifi, een minibar, een flatscreen-tv en koffie- en theefaciliteiten en hebben een origineel, warm en comfortabel interieur. Het hotel bevindt zich bovendien in de buurt van tal van metrostations: Liège (lijn 13), porte de Clichy (lijnen 2 en 13 ), europe (lijn 3) en Saint-Lazare (lijn 12). U kunt zich dus gemakkelijk en zorgeloos door heel Parijs verplaatsen. Het hotel ligt in de wijk met een groot aanbod aan theaters, concert- en cabaretzalen zoals de Cigale, de Moulin Rouge, de Nouvelle-Eve en het Théâtre Fontaine. Door de uitstekende ligging van het hotel kunt u eenvoudig genieten van dit typisch Parijse vermaak. Het Clarion Collection Opéra Pavillon met zijn typische charme en comfort, is bovenal een plek van vermaak en gezelligheid. We heten u van harte welkom in een chique en knusse setting in de sfeer van een echte kunstgalerie. Bij ons staat uw beleving centraal. We bieden u dan ook een persoonlijke en warme service, van aankomst tot vertrek. U kunt bovendien profiteren van een gratis theeproeverij tussen 14.00 en 17.30 uur en een wijnproeverij van 18.00 tot 20.00 uur. Geniet van optimale ontspanning in een bijzondere en aangename sfeer, ongeacht de reden van uw verblijf: vakantie of een zakentrip. We heten u welkom, we geven u de beste tips en staan garant voor een authentiek en aangenaam hotelverblijf in Parijs.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-26%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 144 all-in / persoon , 3D / 2N in plaats van 195
Bekijk
Zonnige vakantie in het hart van Juan les Pins - 3* - 1
Zonnige vakantie in het hart van Juan les Pins - 3* - 2
Zonnige vakantie in het hart van Juan les Pins - 3* - 3
Zonnige vakantie in het hart van Juan les Pins - 3* - 4
Zonnige vakantie in het hart van Juan les Pins - 3* - 5
Zonnige vakantie in het hart van Juan les Pins - 3* (Ref. 302186)
Alpes-Maritimes - Antibes, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt Het Best Western Astoria heet je welkom in het hart van Juan les Pins, een badplaats bekend om zijn nachtleven. Je overnacht in een lichte en uitstekend ingerichte kamer waar je heerlijk kunt overnachten. Gun jezelf een moment van rust aan zee en wandel langs de Côte d'Azur om alle charme te ontdekken.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 43 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Verblijf onder de regenererende zon van Antibes! - 3* - 1
Verblijf onder de regenererende zon van Antibes! - 3* - 2
Verblijf onder de regenererende zon van Antibes! - 3* - 3
Verblijf onder de regenererende zon van Antibes! - 3* - 4
Verblijf onder de regenererende zon van Antibes! - 3* - 5
-10%
Verblijf onder de regenererende zon van Antibes! - 3* (Ref. 302986)
Alpes-Maritimes - Antibes, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Welkomstdrankje
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-10%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 45 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 50
Bekijk
Bijzonder weekend in Marineland Park - 3* - 1
Bijzonder weekend in Marineland Park - 3* - 2
Bijzonder weekend in Marineland Park - 3* - 3
Bijzonder weekend in Marineland Park - 3* - 4
Bijzonder weekend in Marineland Park - 3* - 5
Bijzonder weekend in Marineland Park - 3* (Ref. 304335)
Alpes-Maritimes - Antibes, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt Ontdek hotel Clarion Collection Opéra Pavillon in het hart van het 9e arrondissement van Parijs, één van de meest bruisende wijken van de Franse lichtstad. U bevindt zich hier op een ideale locatie tussen Montmartre en de Opéra Garnier, en kunt zich gemakkelijk te voet of met de fiets (Vélib'-station op 10 min.) verplaatsen vanuit het hotel, om zo de Moulin Rouge te bezichtigen, de Sacré-Coeur of de Grands Magasins. En dat terwijl u toch de gebaande toeristische paden kunt vermijden. Het Clarion Collection Opéra Pavillon weet u zeker te verleiden met zijn 30 ruime en rustige kamers met uitstekende bedden. U kunt hier heerlijk rustige en comfortabele nachten doorbrengen, ver van de Parijse drukte. Alle kamers hebben gratis wifi, een minibar, een flatscreen-tv en koffie- en theefaciliteiten en hebben een origineel, warm en comfortabel interieur. Het hotel bevindt zich bovendien in de buurt van tal van metrostations: Liège (lijn 13), porte de Clichy (lijnen 2 en 13 ), europe (lijn 3) en Saint-Lazare (lijn 12). U kunt zich dus gemakkelijk en zorgeloos door heel Parijs verplaatsen. Het hotel ligt in de wijk met een groot aanbod aan theaters, concert- en cabaretzalen zoals de Cigale, de Moulin Rouge, de Nouvelle-Eve en het Théâtre Fontaine. Door de uitstekende ligging van het hotel kunt u eenvoudig genieten van dit typisch Parijse vermaak. Het Clarion Collection Opéra Pavillon met zijn typische charme en comfort, is bovenal een plek van vermaak en gezelligheid. We heten u van harte welkom in een chique en knusse setting in de sfeer van een echte kunstgalerie. Bij ons staat uw beleving centraal. We bieden u dan ook een persoonlijke en warme service, van aankomst tot vertrek. U kunt bovendien profiteren van een gratis theeproeverij tussen 14.00 en 17.30 uur en een wijnproeverij van 18.00 tot 20.00 uur. Geniet van optimale ontspanning in een bijzondere en aangename sfeer, ongeacht de reden van uw verblijf: vakantie of een zakentrip. We heten u welkom, we geven u de beste tips en staan garant voor een authentiek en aangenaam hotelverblijf in Parijs.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 54 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Een charmante escapade met de voeten in het water bij Juan Les Pins - 3* - 1
Een charmante escapade met de voeten in het water bij Juan Les Pins - 3* - 2
Een charmante escapade met de voeten in het water bij Juan Les Pins - 3* - 3
Een charmante escapade met de voeten in het water bij Juan Les Pins - 3* - 4
Een charmante escapade met de voeten in het water bij Juan Les Pins - 3* - 5
Een charmante escapade met de voeten in het water bij Juan Les Pins - 3* (Ref. 303191)
Alpes-Maritimes - Antibes, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt Het 3-sterrenhotel Les Strélitzias heeft een bevoorrechte ligging in Antibes-Juan les Pins, op 300 m van de stranden met fijn zand. Het hotel bevindt zich in een mooi park. Voor een ieder die geniet van het amusement aan de Côte d'Azur is dit de ideale locatie, of het nu gaat om een zakenreis of dat u op vakantie bent. Het hotel bevindt zich in een groene residentiële wijk in Juan-les-Pins, vlakbij het drukke centrum met de restaurants, winkels en cafés. In dit 3-sterrenhotel vindt u comfortabel onderdak en kunt u zich in restaurant Le Patio de verrukkelijke plaatselijke specialiteiten laten smaken.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 61 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Ontspannen uitje tussen Cannes en Nice ! - 4* - 1
Ontspannen uitje tussen Cannes en Nice ! - 4* - 2
Ontspannen uitje tussen Cannes en Nice ! - 4* - 3
Ontspannen uitje tussen Cannes en Nice ! - 4* - 4
Ontspannen uitje tussen Cannes en Nice ! - 4* - 5
Ontspannen uitje tussen Cannes en Nice ! - 4* (Ref. 303111)
Alpes-Maritimes - Antibes, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Met zicht op binnenplaats + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 63 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Geniet van een weekend aan zee vlakbij Antibes - 3* - 1
Geniet van een weekend aan zee vlakbij Antibes - 3* - 2
Geniet van een weekend aan zee vlakbij Antibes - 3* - 3
Geniet van een weekend aan zee vlakbij Antibes - 3* - 4
Geniet van een weekend aan zee vlakbij Antibes - 3* - 5
Geniet van een weekend aan zee vlakbij Antibes - 3* (Ref. 303519)
Alpes-Maritimes - Antibes, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt Het hotel Best Western Le Grand Pavois is een 3 sterren hotel dat aan het begin van de Cap d'Antibes ligt en vlakbij de stranden en het pijnboombosje van Juan les Pins. U kunt er genieten van het mooie panoramische terras met een uitzonderlijk uitzicht. Het hotel beschikt over 36 kamers en 24 suites die allen zeer ruim en recentelijk gerenoveerd zijn, voorzien zijn van airconditioning en het merendeel heeft uitzicht op zee.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 63 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Weekendje weg in een kamer met uitzicht op zee of het op het dolfinarium Marineland - 3* - 1
Weekendje weg in een kamer met uitzicht op zee of het op het dolfinarium Marineland - 3* - 2
Weekendje weg in een kamer met uitzicht op zee of het op het dolfinarium Marineland - 3* - 3
Weekendje weg in een kamer met uitzicht op zee of het op het dolfinarium Marineland - 3* - 4
Weekendje weg in een kamer met uitzicht op zee of het op het dolfinarium Marineland - 3* - 5
-20%
Weekendje weg in een kamer met uitzicht op zee of het op het dolfinarium Marineland - 3* (Ref. 301161)
Alpes-Maritimes - Antibes, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Waterpark Ontdek hotel Clarion Collection Opéra Pavillon in het hart van het 9e arrondissement van Parijs, één van de meest bruisende wijken van de Franse lichtstad. U bevindt zich hier op een ideale locatie tussen Montmartre en de Opéra Garnier, en kunt zich gemakkelijk te voet of met de fiets (Vélib'-station op 10 min.) verplaatsen vanuit het hotel, om zo de Moulin Rouge te bezichtigen, de Sacré-Coeur of de Grands Magasins. En dat terwijl u toch de gebaande toeristische paden kunt vermijden. Het Clarion Collection Opéra Pavillon weet u zeker te verleiden met zijn 30 ruime en rustige kamers met uitstekende bedden. U kunt hier heerlijk rustige en comfortabele nachten doorbrengen, ver van de Parijse drukte. Alle kamers hebben gratis wifi, een minibar, een flatscreen-tv en koffie- en theefaciliteiten en hebben een origineel, warm en comfortabel interieur. Het hotel bevindt zich bovendien in de buurt van tal van metrostations: Liège (lijn 13), porte de Clichy (lijnen 2 en 13 ), europe (lijn 3) en Saint-Lazare (lijn 12). U kunt zich dus gemakkelijk en zorgeloos door heel Parijs verplaatsen. Het hotel ligt in de wijk met een groot aanbod aan theaters, concert- en cabaretzalen zoals de Cigale, de Moulin Rouge, de Nouvelle-Eve en het Théâtre Fontaine. Door de uitstekende ligging van het hotel kunt u eenvoudig genieten van dit typisch Parijse vermaak. Het Clarion Collection Opéra Pavillon met zijn typische charme en comfort, is bovenal een plek van vermaak en gezelligheid. We heten u van harte welkom in een chique en knusse setting in de sfeer van een echte kunstgalerie. Bij ons staat uw beleving centraal. We bieden u dan ook een persoonlijke en warme service, van aankomst tot vertrek. U kunt bovendien profiteren van een gratis theeproeverij tussen 14.00 en 17.30 uur en een wijnproeverij van 18.00 tot 20.00 uur. Geniet van optimale ontspanning in een bijzondere en aangename sfeer, ongeacht de reden van uw verblijf: vakantie of een zakentrip. We heten u welkom, we geven u de beste tips en staan garant voor een authentiek en aangenaam hotelverblijf in Parijs.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer Park ticket
-20%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 84 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 105
Bekijk
Charmant weekend in Juan Les Pins - 3* - 1
Charmant weekend in Juan Les Pins - 3* - 2
Charmant weekend in Juan Les Pins - 3* - 3
Charmant weekend in Juan Les Pins - 3* - 4
Charmant weekend in Juan Les Pins - 3* - 5
Charmant weekend in Juan Les Pins - 3* (Ref. 305190)
Alpes-Maritimes - Antibes, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt Het 3-sterrenhotel Les Strélitzias heeft een bevoorrechte ligging in Antibes-Juan les Pins, op 300 m van de stranden met fijn zand. Het hotel bevindt zich in een mooi park. Voor een ieder die geniet van het amusement aan de Côte d'Azur is dit de ideale locatie, of het nu gaat om een zakenreis of dat u op vakantie bent. Het hotel bevindt zich in een groene residentiële wijk in Juan-les-Pins, vlakbij het drukke centrum met de restaurants, winkels en cafés. In dit 3-sterrenhotel vindt u comfortabel onderdak en kunt u zich in restaurant Le Patio de verrukkelijke plaatselijke specialiteiten laten smaken.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 106 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk