4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Verken de abdij van Orval en ontspan in de Gaumestreek - 3*
Verken de abdij van Orval en ontspan in de Gaumestreek - 3* - 2
Verken de abdij van Orval en ontspan in de Gaumestreek - 3* - 3
Verken de abdij van Orval en ontspan in de Gaumestreek - 3* - 4
Verken de abdij van Orval en ontspan in de Gaumestreek - 3* - 5
-43%
Verken de abdij van Orval en ontspan in de Gaumestreek - 3* (Ref. 307902)
Florenville, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Parkeergarage + Welkomstdrankje + Late check-out Dit moderne en sfeervolle hotel is gelegen in Florenville en is de perfecte locatie voor het verkennen van de Belgische Ardennen. Je zult overnachten in een sfeervolle en comfortabele kamer met alle faciliteiten voor een ideaal verblijf. Bezoek de abdij van Orval, leer alles over zijn geschiedenis en kom daarna lekker tot rust in de sauna van het hotel.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-43%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 91 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 162
Bekijk
Een romantisch uitje in de Gaumestreek. - 3* - 1
Een romantisch uitje in de Gaumestreek. - 3* - 2
Een romantisch uitje in de Gaumestreek. - 3* - 3
Een romantisch uitje in de Gaumestreek. - 3* - 4
Een romantisch uitje in de Gaumestreek. - 3* - 5
-19%
Een romantisch uitje in de Gaumestreek. - 3* (Ref. 307903)
Florenville, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Parkeergarage + Welkomstdrankje + Welkomstgeschenk Het stijlvolle hotel Le Florentin is gelegen te Florenville en heeft een mooie ligging tussen de Belgische Ardennen en de Gaumestreek. De Franse grens ligt op enkele kilometers en het treinstation van Florenville ligt op slechts 4 minuutjes rijden. De accommodatie heeft een kleinschalig karakter en beschikt over 15 kamers. De kamers zijn allemaal zeer ruim en stijlvol. Tijdens je verblijf zul je kunnen genieten van alle gemakken zoals airconditioning, een kingsize bed of twee ruime eenpersoonsbedden, een minibar en de meeste kamers hebben een balkon. Het restaurant, dat vlak naast het hotel is gelegen, biedt een variëteit aan gerechten met onder andere kreeft en grillgerechten. Het mooie salon, de warme openhaard, de veranda en het mooie zomerterras maken van een avondje uit een culinaire ervaring. Er is ook een tuin, waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Voor natuurliefhebbers is dit een geweldige uitvalsbasis, want zowel de groene Ardennen en de bosrijke Gaumestreek zijn zo te bereiken. Virton, de hoofdplaats van de Gaume, ligt op 26 km. Bezoek ook de historische Abdij van Orval, op zo'n 8 minuten rijden, en ontdek alles over de ruïnes, de geschiedenis en de bierbrouwerij die in de abdij is gevestigd. Voor een paar dagen natuur, charme en cultuur ben je bij Le Florentin aan het juiste adres.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-19%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 94 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 117
Bekijk
Ontdek het historische stadje Florenville in de provincie Luxembourg (v.a. 2 nachten) - 3* - 1
Ontdek het historische stadje Florenville in de provincie Luxembourg (v.a. 2 nachten) - 3* - 2
Ontdek het historische stadje Florenville in de provincie Luxembourg (v.a. 2 nachten) - 3* - 3
Ontdek het historische stadje Florenville in de provincie Luxembourg (v.a. 2 nachten) - 3* - 4
Ontdek het historische stadje Florenville in de provincie Luxembourg (v.a. 2 nachten) - 3* - 5
-25%
Ontdek het historische stadje Florenville in de provincie Luxembourg (v.a. 2 nachten) - 3* (Ref. 308765)
Florenville, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Parkeergarage Het stijlvolle hotel Le Florentin is gelegen te Florenville en heeft een mooie ligging tussen de Belgische Ardennen en de Gaumestreek. De Franse grens ligt op enkele kilometers en het treinstation van Florenville ligt op slechts 4 minuutjes rijden. De accommodatie heeft een kleinschalig karakter en beschikt over 15 kamers. De kamers zijn allemaal zeer ruim en stijlvol. Tijdens je verblijf zul je kunnen genieten van alle gemakken zoals airconditioning, een kingsize bed of twee ruime eenpersoonsbedden, een minibar en de meeste kamers hebben een balkon. Het restaurant, dat vlak naast het hotel is gelegen, biedt een variëteit aan gerechten met onder andere kreeft en grillgerechten. Het mooie salon, de warme openhaard, de veranda en het mooie zomerterras maken van een avondje uit een culinaire ervaring. Er is ook een tuin, waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Voor natuurliefhebbers is dit een geweldige uitvalsbasis, want zowel de groene Ardennen en de bosrijke Gaumestreek zijn zo te bereiken. Virton, de hoofdplaats van de Gaume, ligt op 26 km. Bezoek ook de historische Abdij van Orval, op zo'n 8 minuten rijden, en ontdek alles over de ruïnes, de geschiedenis en de bierbrouwerij die in de abdij is gevestigd. Voor een paar dagen natuur, charme en cultuur ben je bij Le Florentin aan het juiste adres.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-25%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 182 all-in / persoon , 3D / 2N in plaats van 244
Bekijk
Familieweekend in Gaume met bezoek aan de abdij van Orval (minimum 2 nachten) - 3* - 1
Familieweekend in Gaume met bezoek aan de abdij van Orval (minimum 2 nachten) - 3* - 2
Familieweekend in Gaume met bezoek aan de abdij van Orval (minimum 2 nachten) - 3* - 3
Familieweekend in Gaume met bezoek aan de abdij van Orval (minimum 2 nachten) - 3* - 4
Familieweekend in Gaume met bezoek aan de abdij van Orval (minimum 2 nachten) - 3* - 5
-19%
Familieweekend in Gaume met bezoek aan de abdij van Orval (minimum 2 nachten) - 3* (Ref. 334006)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort appartement + Parkeergarage + Welkomstdrankje + Late check-out Het stijlvolle hotel Le Florentin is gelegen te Florenville en heeft een mooie ligging tussen de Belgische Ardennen en de Gaumestreek. De Franse grens ligt op enkele kilometers en het treinstation van Florenville ligt op slechts 4 minuutjes rijden. De accommodatie heeft een kleinschalig karakter en beschikt over 15 kamers. De kamers zijn allemaal zeer ruim en stijlvol. Tijdens je verblijf zul je kunnen genieten van alle gemakken zoals airconditioning, een kingsize bed of twee ruime eenpersoonsbedden, een minibar en de meeste kamers hebben een balkon. Het restaurant, dat vlak naast het hotel is gelegen, biedt een variëteit aan gerechten met onder andere kreeft en grillgerechten. Het mooie salon, de warme openhaard, de veranda en het mooie zomerterras maken van een avondje uit een culinaire ervaring. Er is ook een tuin, waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Voor natuurliefhebbers is dit een geweldige uitvalsbasis, want zowel de groene Ardennen en de bosrijke Gaumestreek zijn zo te bereiken. Virton, de hoofdplaats van de Gaume, ligt op 26 km. Bezoek ook de historische Abdij van Orval, op zo'n 8 minuten rijden, en ontdek alles over de ruïnes, de geschiedenis en de bierbrouwerij die in de abdij is gevestigd. Voor een paar dagen natuur, charme en cultuur ben je bij Le Florentin aan het juiste adres.
Inbegrepen in de prijs :
Maaltijd Volgens beschrijving
-19%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 215 all-in / persoon , 3D / 2N in plaats van 268
Bekijk