298 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Nantes Camping, 5*
Camping Nantes Camping, 5* - 2
Camping Nantes Camping, 5* - 3
Camping Nantes Camping, 5* - 4
Camping Nantes Camping, 5* - 5
Camping Nantes Camping, 5* (Ref. 274638)
Nantes, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Deze 5-sterren camping verwelkomt u in een groene omgeving van 8,5 hectare, en op slechts enkele minuten van het stadscentrum van Nantes! De camping heeft in mei 2012 het Ecolabel gekregen en garandeert u een milieuvriendelijker verblijf. In juli en augustus worden gevarieerde en leuke activiteiten aangeboden voor het hele gezin. Van sporttoernooien tot thema-avonden en concerten, tot creatieve en vermakelijke activiteiten voor kinderen, het hele gezin zal er blij mee zijn. Om uw verblijf nog aangenamer te maken, zijn recreatieve voorzieningen zoals een minigolfbaan, een jeu de boulesbaan en een kinderspeelplaats gratis beschikbaar. Er zijn uitstekende diensten beschikbaar, zoals een restaurant met een gevarieerde kaart met gerechten ter plaatse of om mee te nemen, een brood- en banketdepot, een kruidenierswinkel en een gratis wifi-verbinding in de hele camping.
Wifi Restaurant Zwembad Binnenzwembad Waterpark TV Wasserette
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 222 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping l'Ile de Kernodet, 3* - 1
Camping l'Ile de Kernodet, 3* - 2
Camping l'Ile de Kernodet, 3* - 3
Camping l'Ile de Kernodet, 3* - 4
Camping l'Ile de Kernodet, 3* - 5
Camping l'Ile de Kernodet, 3* (Ref. 274779)
Saint Molf, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Gelegen in Zuid-Bretagne op het schiereiland Guérande, tussen de zee en Brière, verwelkomt de camping Ile de Kernodet u van april tot eind oktober, in een rustige en ontspannen omgeving midden in de natuur, op een steenworp afstand van de zee. U heeft ook de mogelijkheid om te ontspannen bij het verwarmde overloopzwembad of in de jacuzzi. Op Camping l'Ile de Kernodet staan de kinderen in de schijnwerpers. Voor de kleintjes is er een speeltuin, zodat ze kunnen genieten van glijbanen, schommels, trebuchets, allemaal in een vrolijk en goed humeur. Voor de tieners zijn er tafelvoetbal, biljarttafels, opblaasbare structuur, trampoline, basketbalkorf, pingpongtafel en een bowlingbaan beschikbaar. Een vijver zal hen ook toelaten om te vissen als ze daar zin in hebben. Om uw verblijf te verrijken, staat er een snackbar of een kleine kruidenierswinkel ter beschikking. In juli/augustus kunt u genieten van thema-avonden of activiteiten die door het animatieteam ter plaatse worden voorgesteld.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Sportveld Parking
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 223 / verblijf , 4D / 3N
Bekijk
Camping Village La Guyonniere, 5* - 1
Camping Village La Guyonniere, 5* - 2
Camping Village La Guyonniere, 5* - 3
Camping Village La Guyonniere, 5* - 4
Camping Village La Guyonniere, 5* - 5
Camping Village La Guyonniere, 5* (Ref. 274354)
Vendée - Saint-Julien-des-Landes, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Deze prestigieuze camping ligt in een groene omgeving met veel vertier. U zult genieten van een groot verwarmd zwemparadijs bestaande uit een gloednieuw overdekt zwembad met glijbaan, rivier, balneo en pierenbad, en een buitenzwembad met een tegenstroomrivier, verschillende glijbanen, een pierenbad en een gloednieuwe speelzone voor kinderen... Zeer origineel, de camping integreert binnen zijn voorzieningen verschillende dierenparken voor het grootste plezier van de kinderen Talrijke vrijetijdsvoorzieningen staan tot uw beschikking, zoals tennisbanen, volleybal en jeu de boules, evenals verschillende speelplaatsen voor de kleintjes. Wat de voorzieningen betreft, kunt u ter plaatse gemakkelijk eten dankzij een restaurant en een snackbar met een gevarieerd menu, ter plaatse of om mee te nemen. Bovendien kunt u bij een kruidenier terecht voor het nodige om in uw accommodatie te koken.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam kindvriendelijk
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 226 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Les Maisonnettes Lagrange Batz sur Mer - 1
Les Maisonnettes Lagrange Batz sur Mer - 2
Les Maisonnettes Lagrange Batz sur Mer - 3
Les Maisonnettes Lagrange Batz sur Mer - 4
Les Maisonnettes Lagrange Batz sur Mer - 5
Les Maisonnettes Lagrange Batz sur Mer (Ref. 21309)
Batz sur Mer, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Het stadje BATZ SUR MER is gelegen in Presqu'île Guérandaise, tussen la BAULE en le CROISIC, op een granieten eilandje.
Plaats van traditie waarvan het rijke verleden nauw verbonden is met het op de markt brengen van het zout, de voornaamste activiteit is er altijd al de exploitatie van zoutmoerassen geweest.
Tijdens een bezoek aan het Museum van Zoutmoerassen zal u het leven van de mensen in deze gemeenschap ontdekken.
Bezoek ook zeker de "Plage Valentin" en zijn prachtig fijn zand, de kleine haven van Saint-Michel en zijn eigen menhir, en het strand van Govelle, de lievelingsstek van surfers.
Inbegrepen in de prijs :
Maaltijd Volgens beschrijving Verblijf Zwembad
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 229 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Les Maisonnettes Lagrange Le Pouliguen - 1
Les Maisonnettes Lagrange Le Pouliguen - 2
Les Maisonnettes Lagrange Le Pouliguen - 3
Les Maisonnettes Lagrange Le Pouliguen - 4
Les Maisonnettes Lagrange Le Pouliguen - 5
Les Maisonnettes Lagrange Le Pouliguen (Ref. 21515)
Le Pouliguen, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
LE POULIGUEN ligt in het hart van de 'Côte d'Amour'.
U vindt er een plezier-en vissershaven waar u kan wandelen langs de pier of langs de weg "le sentier des douaniers" waar u een prachtig landschap zal ontdekken met kreken, rotsen en grotten.
In de nabijheid zal u uitgestrekte natuurlandschappen ontdekken zoals "La Côte Sauvage", "Les Marais Salants" of "La Grande Brière".
Inbegrepen in de prijs :
Maaltijd Volgens beschrijving Verblijf
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 229 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Camping Les Ajoncs d'Or, 3* - 1
Camping Les Ajoncs d'Or, 3* - 2
Camping Les Ajoncs d'Or, 3* - 3
Camping Les Ajoncs d'Or, 3* - 4
Camping Les Ajoncs d'Or, 3* - 5
-18%
Camping Les Ajoncs d'Or, 3* (Ref. 270705)
La Baule, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Op slechts 1500m van het hoofdstrand van La Baule Escoublac, verwelkomt de camping Les Ajoncs d'Or u in een natuurlijke en bosrijke omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en nietsdoen. U kunt genieten van een overdekt en verwarmd zwembad en een peuterbad, dat bij mooi weer ontdekt kan worden, en van 2 waterglijbanen die sensatiezoekers in vervoering zullen brengen! Tijdens de voorjaarsvakantie en in juli/augustus ontvangt de kinderclub kinderen van 4-10 jaar voor recreatieve en ludieke activiteiten. Het campingteam organiseert ook sporttoernooien overdag en regelmatig avondentertainment. U vindt er ook een petanqueterrein, een kinderspeelplaats, een trampoline, een springkasteel, een pingpongtafel... Wat de voorzieningen betreft, kunt u het hele seizoen door genieten van de snackbar en de meeneemmaaltijden, en van een minimarkt (juli-augustus) waar u alle eerste levensbehoeften vindt. Voor degenen die verbonden willen blijven, is wifi gratis beschikbaar op de hele camping.
Wifi Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark kindvriendelijk TV Parking
-18%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 232 / verblijf , 3D / 2N in plaats van 286
Bekijk
Camping Côté O - La Palmyre Quartier Privilège, 4* - 1
Camping Côté O - La Palmyre Quartier Privilège, 4* - 2
Camping Côté O - La Palmyre Quartier Privilège, 4* - 3
Camping Côté O - La Palmyre Quartier Privilège, 4* - 4
Camping Côté O - La Palmyre Quartier Privilège, 4* - 5
-23%
Camping Côté O - La Palmyre Quartier Privilège, 4* (Ref. 272354)
Les Mathes, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Op enkele kilometers van Royan en op slechts 5 km van het strand, heet camping Côté O La Palmyre Quartier Privilège u welkom in een prachtige bosrijke omgeving. Ter plaatse kunt u gebruik maken van het verwarmde overdekte zwembad en u hebt ook toegang tot het zwemparadijs van camping Côté O La Palmyre, dat op 200 m ligt en waar u een weg moet oversteken. Tijdens de schoolvakanties in het voorjaar en de zomer ontvangt de miniclub kinderen van 6 tot 12 jaar voor creatieve en ludieke activiteiten. Overdag worden er sporttoernooien georganiseerd voor tieners en volwassenen en 's avonds zijn er verschillende evenementen die gezelligheid garanderen. Wat de diensten betreft, kunt u gebruik maken van het bar-restaurant en de kruidenierswinkel van camping Côté O La Palmyre. Er zijn gemeenschappelijke barbecues op het terrein en u kunt ook beddengoed huren indien nodig.
Wifi Restaurant Zwembad Binnenzwembad Waterpark kindvriendelijk TV
-23%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 233 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 306
Bekijk
Camping La Bolée d'Air, 4* - 1
Camping La Bolée d'Air, 4* - 2
Camping La Bolée d'Air, 4* - 3
Camping La Bolée d'Air, 4* - 4
Camping La Bolée d'Air, 4* - 5
-40%
Camping La Bolée d'Air, 4* (Ref. 318158)
Saint Vincent sur Jard, Vendee, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping La Bolée d'Air, genesteld in Saint-Vincent sur Jard, verwelkomt natuurliefhebbers voor een vakantie in een natuurlijke omgeving. U heeft directe toegang tot het strand, op slechts 900 m van uw vakantiewoning. Een wellnessruimte en een waterpark met zwembaden, kikkerbad met waterstralen en glijbaan zijn ook beschikbaar op het terrein. Wat vermaak betreft, biedt La Bolée d'Air vele leuke activiteiten. Uw kleintjes zullen genieten van de Kids Club waar ze zich kunnen uitleven. Oudere kinderen kunnen genieten van verschillende sportactiviteiten zoals tennis, minigolf, volleybal, tafeltennis of petanque. Er zijn ook multi-sportvelden op het terrein. Het hotel heeft ook een speeltuin. Ontdek de fietspaden voor fietstochten. Wat de diensten betreft, kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die camping La Bolée d'Air biedt. Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang tot wifi. Winkels zoals een bar, een eetgelegenheid, een snackbar en een broodjeswinkel zijn ook ter plaatse beschikbaar. U kunt er terecht voor maaltijden, drankjes en snacks.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam kindvriendelijk
-40%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 233 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 389
Bekijk
Camping La Parée du Jonc, 3* - 1
Camping La Parée du Jonc, 3* - 2
Camping La Parée du Jonc, 3* - 3
Camping La Parée du Jonc, 3* - 4
Camping La Parée du Jonc, 3* - 5
-26%
Camping La Parée du Jonc, 3* (Ref. 271904)
Saint Jean de Monts, Vendee, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping La Parée du Jonc is ideaal gelegen op slechts 150 m van het strand, geklasseerd voor de kwaliteit van zijn omgeving, en op 50 m van de fietspaden om de streek te ontdekken. Op een open plek tussen de duinen en de oceaan zal het hele gezin genieten van het buitenzwembad van de camping en de waterglijbanen. Tijdens de zomervakantie zullen de kinderen zich vermaken in de voor hen bestemde club of op het springkussen, terwijl de gezinsanimatie uw verblijf zal opluisteren (sportmiddagen, karaoke en 's avonds shows). Wat de voorzieningen betreft, vindt u er een minimarkt, een snackbar en een brooddepot. Overdag kunt u ter plaatse ook fietsen huren en uw nieuwe buren ontmoeten dankzij de collectieve barbecues.
Restaurant Buitenzwembad Waterpark kindvriendelijk Sportveld
-26%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 233 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 315
Bekijk
Camping Le Port de Moricq, 3* - 1
Camping Le Port de Moricq, 3* - 2
Camping Le Port de Moricq, 3* - 3
Camping Le Port de Moricq, 3* - 4
Camping Le Port de Moricq, 3* - 5
-20%
Camping Le Port de Moricq, 3* (Ref. 309689)
Angles, Vendee, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Port de Moricq ligt op slechts 7 km van de grote stranden van La Tranche-sur-Mer. In het hart van een kleine badplaats kunt u genieten van het zachte klimaat van de Vendée terwijl u zich ontspant in het zwembad van de camping. Als u de streek nog niet kent, beveelt de camping het Ile de Ré, Les Sables d'Olonne en het Marais Poitevin aan. U kunt ook genieten van het verwarmde zwembad met telescopische afdekking. In het hoogseizoen wordt er elke avond een gezellige avond georganiseerd op de camping. Sportactiviteiten en kinderanimatie zijn ook beschikbaar. Met 20 km fietspaden rond de camping, kunt u fietsen door de duinen en moerassen. Leef in juli en augustus op het ritme van de vakantie in de Vendée, dankzij de markten en evenementen in de buurt van de camping. Zeer praktisch, de snackbar biedt u een eenvoudige en snelle oplossing om te eten zonder te hoeven koken. U zult de bar van de camping waarderen als een gezellige plek om elkaar te ontmoeten voor een drankje en om van uw vakantie te genieten. Deze camping is hondvriendelijk: laat u uw hond nooit uit, ook niet op vakantie? De camping biedt speciale voorzieningen: hondenpark, hondenbar, hondendouche... Uw haarballen zullen verwend worden!
Wifi Zwembad Buitenzwembad kindvriendelijk Parking
-20%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 233 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 294
Bekijk
Camping Les Flots Bleus, 4* - 1
Camping Les Flots Bleus, 4* - 2
Camping Les Flots Bleus, 4* - 3
Camping Les Flots Bleus, 4* - 4
Camping Les Flots Bleus, 4* - 5
-18%
Camping Les Flots Bleus, 4* (Ref. 271344)
La Faute sur Mer, Vendee, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Les Flots Bleus ligt tussen zee, bos en moeras. Geniet voor uw vakantie van een rustige en vriendelijke sfeer op slechts 200m van het strand en het fijne zand. Ook het verwarmde binnenzwembad met afneembaar dak en het kikkerbad voor de kinderen zullen u bevallen. Tijdens de zomerschoolvakanties biedt de camping activiteiten voor zowel de allerkleinsten, de tieners als de volwassenen. Er is voor elk wat wils op Les Flots Bleus. Wat de dienstverlening betreft, beschikt de camping over een bar/restaurant en een kruidenierswinkel in de buurt.
Wifi Binnenzwembad kindvriendelijk Vakantie met tieners TV Wasserette Parking
-18%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 233 / verblijf , 3D / 2N in plaats van 287
Bekijk
Camping Paradis - La Pomme de Pin, 4* - 1
Camping Paradis - La Pomme de Pin, 4* - 2
Camping Paradis - La Pomme de Pin, 4* - 3
Camping Paradis - La Pomme de Pin, 4* - 4
Camping Paradis - La Pomme de Pin, 4* - 5
-46%
Camping Paradis - La Pomme de Pin, 4* (Ref. 270704)
Jard sur Mer, Vendee, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Op slechts 150 meter van het strand is deze camping in de Vendée de ideale plek voor een gezinsvakantie aan zee. Beschermd door twee dennenbossen en een kleine traditionele jachthaven, biedt deze plek een grote verscheidenheid aan stranden en wandelpaden. Ter plaatse kunt u genieten van een prachtig zwemparadijs bestaande uit een verwarmd binnenzwembad en een peuterbad met whirlpool en glijbaan, evenals een buitenzwembad en een peuterbad met miniglijbaan voor de allerkleinsten. In juli en augustus wordt 's avonds familievermaak aangeboden en kunnen kinderen van 6 tot 17 jaar deelnemen aan de activiteiten van de miniclub of de tienerclub. Aan de servicekant vindt u een snackbar met afhaalmaaltijden of maaltijden op het terras, evenals een kruidenierswinkel met brood en gebak.
Wifi Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark kindvriendelijk Vakantie met tieners Sportveld
-46%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 233 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 434
Bekijk